Ζητούμενο για σέντρα τον Σεπτέμβριο

Το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2 φέρνει στο προσκήνιο το επόμενο πρωτάθλημα και παρότι ακόμα είναι νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα το ζητούμενο είναι η νέα χρονιά να μπορέσει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Η εκκίνηση στα μέσα Σεπτεμβρίου φαντάζει ως ένα σενάριο που θα ήταν το ιδανικό για τις ομάδες, οι οποίες από την πλευρά τους θα πρέπει να προγραμματιστούν εν όψει του σχεδιασμού που θ’ ακολουθήσουν από ‘δω και στο εξής, ωστόσο το σημαντικότερο είναι η διοργανώτρια αυτή καθαυτή να μπορέσει να διαχειριστεί τα πολλά ζητήματα που είναι ανοιχτά και επί της ουσίας να φροντίσει για την επίλυση τους.

Η Super League 2 οφείλει μέσα στο καλοκαίρι να “τρέξει” όλες τις διαδικασίες, που αφορούν κυρίως το οικονομικό, αλλά και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα έτσι ώστε το πρωτάθλημα μετά από πάρα πολλά χρόνια να ξεκινήσει επιτέλους στην ώρα του και να μην υπάρξουν όλα αυτά τα προβλήματα που παραδοσιακά το συνοδεύουν.

Υπενθυμίζεται ότι η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία που η Super League 2 θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, σύμφωνα με το athlitiko.gr, αφού από τη μεθεπόμενη θα απαρτίζεται από 20 ομάδες οι οποίες θα σχηματίσουν ένα πρωτάθλημα.