Μια διοργάνωση που θα αφήσει εποχή

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μια από τις πλέον μεγάλες ομάδες της Eredivisie και της Ευρώπης, η PSV Eindhoven έρχεται στην Ελλάδα!

Η PSV Eindhoven έρχεται στη χώρα μας με σκοπό να προσφέρει μια υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρική γνώση και να μεταφέρει την φιλοσοφία της στους νέους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και επιθυμούν να εξελιχθούν.

H PSV Eindhoven εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη Euro Sports Football Activities, μια εταιρεία που έχει πλέον καταξιωθεί στο πεδίο των διεθνών αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη με συνεχόμενες άκρως επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις.

Λίγα λόγια για την ιστορία της PSV Eindhoven:

Η PSV Eindhoven ιδρύθηκε στις 31 Αυγούστου 1913 ενώ τα θεμέλια του σημερινού συλλόγου τέθηκαν τρία χρόνια πριν, στις 12 Δεκεμβρίου 1910, από μια ομάδα εργαζομένων της Philips. Το Philips Stadion είναι μάλιστα και η έδρα της PSV. Αυτό το καταπληκτικό μοντέρνο στάδιο, βρίσκεται στην καρδία του Αϊντχόφεν.

Το Philips Stadion είναι και γνωστό ως ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα στην Ολλανδία, μεταξύ άλλων λόγω των εξεδρών που βρίσκονται τόσο κοντά στην αγωνιστική επιφάνεια, ενός φανταστικού γηπέδου και εξαιρετικών εγκαταστάσεων για τον Τύπο και τις επιχειρηματικές σχέσεις με την χωρητικότητα όλων των θέσεων να είναι για 35.000 άτομα καθώς και όλα τα καθίσματα του γηπέδου είναι καλυμμένα και θερμαινόμενα.

Η PSV Eindhoven θεωρείται πλέον από τις αντιπροσωπευτικές ομάδες της Eredivisie με κύριο χαρακτηριστικό της τις εξαιρετικές Ακαδημίες ποδοσφαίρου που στελεχώνουν με καταξιωμένους προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Η συνεργασία της Euro Sports Football Activities με την PSV Eindhoven αποτελεί στρατηγική επιλογή και προσβλέπει σε μακροχρόνια συνεργασία με συνεχή ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ανάπτυξη αθλητών και προώθηση αυτών στην Ολλανδική αγορά ποδοσφαίρου.

Η Euro Sports Football Activities έχει εξασφαλίσει από την PSV Eindhoven την δεκαπενθήμερη παρουσία του Ολλανδικού προπονητικού Team απο τις 19 Ιουνίου έως τις 01 Ιουλίου 2023.

Στις 18 Ιουνίου 2023 θα γίνει η παρουσίαση της PSV Eindhoven σε κεντρικό Ξενοδοχείο των Αθηνών το Grand Hyatt Athens.
Απο τις 19/06/23 – 24/06/23 η PSV Eindhoven θα βρίσκεται στο δημοτικό γήπεδο Σπάτων, σε μια συνδιοργάνωση του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος και των τοπικών ομάδων ΑΠΟ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ και του ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ.
Από τις 26 /06 /23 ως 01/07/23 σε συνεργασία – συνδιοργάνωση με τον Μανδραϊκό Αθλητικό Όμιλο θα βρίσκεται στην Μάνδρα.
*ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΑΡΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ από 2006 – 2014

Σκοπός της παρουσίας της PSV Eindhoven στην Ελλάδα είναι η άρτια εκπαίδευση από τους επαγγελματίες προπονητές της σε αθλητές καθώς και προπονητές.