Ανακοίνωσε προπονητή, προχωράει ο σχεδιασμός

Η χρονιά άρχισε και επίσημα, με τον Άρη Πατρών να ανακοινώνει την συμφωνία για τη θέση του προπονητή με τον πολύπειρο τεχνικό Φίλιππο Σχοινά.

Ο γνωστός σε όλους τεχνικός, που στην μακροχρόνια παρουσία του στους πάγκους των ομάδων του Νομού έχει πανηγυρίσει αρκετές φορές ανόδους και τίτλους (με Αναγέννηση Πατρών και Διαγόρα Βραχνεΐκων), είναι επίσημα ο προπονητής του Άρη Πατρών για την σεζόν 2023-24 και μαζί θα πορευτούν.

Γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου 1974, γέννημα-θρέμμα της περιοχής του Λαδόπουλου και της Αναγέννησης Πατρών, με την φανέλα της οποίας σαν παίκτης ξεχώρισε και αγωνίστηκε στην Εθνική Ελπίδων, πέρασε από Παναχαϊκή, ΑχΑϊκή, Παναιγιάλειο, Ερμή Ερμιονίδας και Πάτραι πριν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του για να συνεχίσει την σχέση του με το ποδόσφαιρο από ένα άλλο πόστο, αυτό του προπονητή.

Σε αυτό, το παλμαρέ του είναι ακόμη πιο γεμάτο. Παναχαϊκή, Θύελλα, Άτλας και Μικτή Αχαΐας σε επίπεδο ακαδημιών και Αχαϊκή, Διαγόρας Βρ., Ναυπακτιακός, Παναιγιάλειος, Πάτραι, Αναγέννηση, Αιγιείρα/Ακράτα κ.α. οι ομάδες που έχει κοουτσάρει στο πέρασμα των χρόνων.