Ηρακλής Πατρών: “Δίνει λαβές για πικρόχολα σχόλια και διάφορους συνειρμούς”

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο Ηρακλής Πατρών που αφορά τον ορισμό του παιχνιδιού του κόντρα στον Απόλλωνα Εγλυκάδας, αφήνοντας πολλές αιχμές κατά του πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας.

Πιο αναλυτικά:

“Ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος κατά δήλωση του εξυγίαντης του τοπικού ποδοσφαίρου είναι αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και Πρόεδρος του Απόλλωνα Εγλυκάδος.

Την προσέχη Κυριακή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Β Ερασιτεχνικής με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play of και τα play aout …

Αυτονόητο ήταν όλοι οι αγώνες να ορισθούν την ίδια ημέρα και ώρα …. Όμως ο πρόεδρος του Απόλλωνα Εγλυκάδος που έχει και την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας όρισε όλους τους αγώνες την Κυριακή εξαίρεσε όμως την συνάντηση Απόλλωνα Εγλυκαδος – ΗΡΑΚΛΗΣ την οποία όρισε μια ημέρα νωρίτερα !!!!!!

Δίνει λαβές για πικρόχολα σχόλια και διάφορους συνειρμού Σ ……….Το ΔΣ της ΕΠΣ Αχαΐας οφείλει να τον επαναφέρει στην τάξη να αλλάξει τον ορισμό και να διασφαλίσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.”