Η αντεπίθεση του Αστέρα Τσουκαλεΐκων τον οδηγεί στην παραμονή

Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων με τον ερχομό των πλέι άουτ έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση του και πλέον στοχεύει αποκλειστικά στην θέση του ομίλου που οδηγεί στην παραμονή.

Ο Αστέρας έχει καταφέρει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ να κάνει πρωταθλητισμό, αφού η ομάδα στα 5 τελευταία της παιχνίδια μετράει τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα.

Έτσι ο σύλλογος των Τσουκαλεΐκων από εκεί που βρισκόταν στα χαμηλά της βαθμολογίας (στην κανονική διάρκεια 3 νίκες, 4 ισοπαλίες), έχει καταφέρει να παλεύει στα ίσια για την θέση που δίνει σωτηρία στην Α΄ Κατηγορία.

Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα οι “νερατζούρι” κοντράρονται κόντρα στον επίσης νεανικό Δαβουρλή Κ΄92, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να συνεχίσουν το σερί και να γίνουν το φαβορί για την 8η θέση.

Εν συνεχεία ακολουθούν τα ματς με Α.Ε. Καλαβρύτων (εντός) και Εθνικό Πατρών (εκτός). Αν τα καταφέρει ο Αστέρας των πολλών τραυματισμών τη φετινή σεζόν θα μιλάμε για τον απόλυτο θαύμα, γεγονός που θα δικαιώσει τον πρόεδρο Δημήτρη Κανελλόπουλο που στήριξε τα παιδιά που αγαπούν το σύλλογο.