Η δέσμευση του Άρη Πατρών για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων

Με σαφήνεια και αποφασιστικότητα, η διοίκηση της ομάδας του Άρη Πατρών δηλώνει την πρόθεσή της να προστατεύσει την εμπειρία των φιλάθλων και των συμμετεχόντων στους αγώνες, αποκλείοντας την προσφυγή σε βίαιες ή προκλητικές συμπεριφορές.

Με τη στήριξη της αστυνομίας και τη συνεργασία τους, η ομάδα των Προσφυγικών (μάζεψε 2.000 φιλάθλους), αποσκοπεί στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, διασφαλίζοντας την ανεμπόδιστη απόλαυση του αθλητισμού για όλους.

Η σχετική ενημέρωση:

“Η διοίκηση του Αρη Πατρών δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα με τη Νίκη Προαστείου, δεν θα επιτρέψει την είσοδο σε κανέναν που έχει σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα με την συμπεριφορά του, όπως έκανε φίλαθλος της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, που έπεσε στην αντίληψή μας, βγαίνοντας εκτός ελέγχου, έστω κι αν προήλθε από την υπερβολική αγάπη του προς το σωματείο.

Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή όλων των εντός έδρας αγώνων μας μέχρι το τέλος των play-offs και για τον λόγο αυτό θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η επικοινωνία και η συνεργασία μας με την Αστυνομία είναι άψογη μέχρι τώρα και έτσι θα συνεχιστεί σε όλη τη σειρά των αγώνων“.