Η ματσάρα που τα είχε όλα στον Ριόλο

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αντάξιο της ποιότητας και των δύο ομάδων, Πανμοβριακός και Διαγόρας έμειναν στο 1-1, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη τετράδα του α’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Μόλις στο 4′ λεπτό ο Σκούρτας απείλησε με μακρινό σουτ που πέρασε μακριά από την εστία του Κυριακόπουλου, ενώ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25′ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέλαλτι του Κουλούρη μετά από χέρι αμυνόμενου του Διαγόρα.

Δύο λεπτά μετά, ο Ρουμπάτος έκανε την κούρσα από αριστερά, έστρωσε στο ύψος της περιοχής στον Παναγόπουλο, ο οποίος σούταρε απελπιστικά άουτ.

Ο Διαγόρας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 33′ λεπτό, όταν ο Καράμπουλας εκτέλεσε φάουλ, αμυντικός του Πανμοβριακού έστειλε αρχικά την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Κόκκιος την έσπρωξε με το κεφάλι στα δίχτυα του Κυριακόπουλου για το 1-1.

Στο 35′ λεπτό το διαγώνιο σουτ του Λιάκου έδιωξε σε κόρνερ ο Διαμαντόπουλος, ενώ στο 38′ λεπτό ο Κουλούρης σε τετ α τετ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Ρουμπάτος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Διαμαντόπουλος έδιωξε και πάλι σωτήρια σε κόρνερ.

Με την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 53′ λεπτό, ο Καραμπούλας δέχθηκε την μπάλα μετά από τις κόντρες μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε άουτ, ενώ στο 59′ λεπτό ο Κουλούρης έχασε απίστευτη ευκαιρία σε γύρισμα από τα δεξιά του Ρουμπάτου και σούτ μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο 72′ λεπτό ήταν η σειρά του Διαγόρα να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία, όταν στην έξυπνη μπαλιά του Σκούρτα, ο Ταγάρας δεν κατάφερε να κερδίσει εξ επαφής τον Κυριακόπουλο, που έδιωξε σωτήρια.

Στο 74′ λεπτό το καλό σουτ του Λιάκου έφυγε άουτ, ενώ στο 74′ λεπτό ο Διαμαντόπουλος νίκησε και πάλι το σουτ του Ρουμπάτου μέσα από την περιοχή.

Στο 76′ λεπτό ο Χουσελάς σούταρε απελπιστικά άουτ, ενώ στο 85′ λεπτό ο Πανμοβριακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κόκκιου μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρουμπάτο, αλλά τον Διαμαντόπουλο να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να νικάει τον Κουλούρη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και σε εκτέλεση φάουλ του Κυριακόπουλου, ο Λιάκος έστειλε με πλασέ την μπάλα άουτ, ενώ η τελευταία μεγάλη στιγμή ανήκει στον Διαγόρα, όταν σε φάουλ από τα δεξιά, ο Μαλτέζος έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε ο Κυριακόπουλος.

Πανμοβριακός (Γ. Λαγός) : Π. Κυριακόπουλος, Βλάχος, Δ. Κυριακόπουλος, Πυρρής, Σπανός, Καρακάσης (80′ Παναγάκης), Λιάκος (88′ Κάτσενος), Παναγόπουλος, Ρουμπάτος, Κουλούρης, Φραγκούλιας

Διαγόρας Βραχνεϊκων (Κ. Τσιπιανίτης) : Διαμαντόπουλος, Μπουρνάκας, Κόκκιος, Τελέγκος, Ν. Γκολφινόπουλος, Τσεκούρας, Δ. Μαλτέζος (89′ Κωνσταντόπουλος), Φ. Γκολφινόπουλος, Καράμπουλας (65′ Ταγάρας), Σκούρτας (80′ Κ. Μαλτέζος), Μπουρίκας (65′ Χουσελάς)

Επιμέλεια : Δ. Κωνσταντακόπουλος