Σπουδαία πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον Απόλλων Συνοικισμού

Σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Θύελλα Αιγίου, η οποία είναι ομάδα Α’ Κατηγορίας, πήρε ο πρωτοπόρος του β’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας Απόλλων Συνοικισμού, δείχνοντας ότι η πορεία του μόνο τυχαία δεν είναι.

Η ομάδα του Συνοικισμού κέρδισε με 2-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Λαλιώτη, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας της Νικολέτας Ράπτη, στέλνοντας την στην γ’ φάση του θεσμού.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους, όταν ο Λαλιώτης στο 12′ λεπτό νικήθηκε από τον Μετζελόπουλο, ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης και στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Λαλιώτης με εντυπωσιακό ψαλιδάκι άνοιξε το σκορ και έβαλε την ομάδα του “οδηγό” στο σκορ.

Η Θύελλα Αιγίου απείλησε στο 21′ λεπτό με το δοκάρι του Μυλωνά, ενώ στο 42′ λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Νικολάου, που εδιωξε σωτήρια ο Βουλιέρης.

Στο 44′ λεπτό ανατράπηκαν οι ισσοροπίες στον αγώνα, αφού σε κούρσα του Λαλιώτη προς την εστία της Θύελλας, ανατράπηκε από τον Ραυτόπουλο, ο οποίος αποβλήθηκε ως τελευταίος ποδοσφαιριστής και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Η Θύελλα Αιγίου κατάφερε έστω και με ποδοσφαιριστή λιγότερο να φτάσει στην ισοφάριση, αφού ύστερα από σέντρα του Νικολάου, ο Μακρυγιαννάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βουλιέρη για το 1-1.

Στο 85΄λεπτό το παιχνίδι άναωε, αφού διαπληκτίστηκαν Μετζάι και Διαμαντόπουλος, με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλων Συνοικισμού Χίλα να χτυπά τον Διαμαντόπουλο και να αποβάλλεται.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το τέρμα της πρόκρισης, κάτι που τελικά κατάφεραν οι γηπεδούχοι με ατομική ενέργεια του Λαλιώτη, ο οποίος σημείωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-1 και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Απόλλων Συνοικισμού (Ν. Ράπτη) : Βουλιέρης, Ντόγια (60΄Χ. Μαρής), Σανδραβέλης, Κατσαρός, Χίλα, Κεφαλωνίτης (69΄Χριστόπουλος), Μετζάι (92΄ Μητσόπουλος, Δημόπουλος (92΄Ράνγκα), Λαλιώτης, Γ. Μαρής, Παπασούλης (46΄Θεοδωρακόπουλος)

Θύελλα Αιγίου (Κ. Αθανασίου): Μεντζελόπουλος, Νικολακόπουλος (62΄Διαμαντόπουλος), Νικολάου, Ιατρόπουλος, Ραυτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μαρδάς (46′ Τσέλα), Αποστολόπουλος (46′ Ραπάι), Μυλωνάς, Κουναβης (46΄Μακρυγιαννάκης (78΄λ.τ. Κουρτάκης), Γκοτσόπουλος