Η Πάτρα θα έχει τον δικό της εκπρόσωπο στο Euro 2023

Τεράστια τιμή για τo ποδόσφαιρο της Πάτρας αποτελεί η παρουσία του Αλέξη Γκολφίνου στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας κάτω των 19 ετών, η οποία είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro 2023, που θα διεξαχθεί στη Μάλτα (3/7 – 16/7).

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί ελληνικού εδάφους, στην οποία συμμετείχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο πατρινός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, είδε πλέον το όνομά του και στις τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Αναστάσιου Θέου κι έτσι η Πάτρα θα έχει τον δικό της εκπρόσωπο στο Euro 2023!

Στη Α’ φάση των ομίλων της διοργάνωσης, η Ελλάδα μπαίνει στη “μάχη” την Τρίτη 4/7 απέναντι στη Νορβηγία, ενώ ακολουθούν οι αγώνες με Ισπανία (Παρασκευή 7/7) και Ισλανδία (Δευτέρα 10/7).

Αναλυτικά, οι κλήσεις του κ. Θέου:

Δημήτρης Μοναστηρλής, Νικόλαος-Νέστορας Μπότης, Δημήτρης Κεραμίτσης, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Νικόλαος Δεληγιάννης, Αλέξιος Καλογερόπουλος, Αθανάσιος Προδρομίτης, Αλέξιος Γκολφίνος, Ζήσης Τσίκος, Ευάγγελος Νικολάου, Χρήστος Σταυρόπουλος, Αναστάσιος Συμεωνίδης, Δημήτρης Κωττάς, Γιώργος Κυριόπουλος, Κωνσταντίνος Γκούμας, Νικόλαος Σπυράκος, Γιάννης Αποστολάκης, Στέφανος Τζίμας, Λάμπρος Σμυρλής, Γιάννης Γκιτέρσος.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για την Βαλέτα την Κυριακή 2 Ιουλίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας (20:30), θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο Luxol Stadium, ενόψει της πρεμιέρας της στην διοργάνωση απέναντι στην Νορβηγία (04/07/2023, 19:00)