Η Παναχαϊκή κλείνει Έλληνα επιθετικό!

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο  μεταγραφικός σχεδιασμός της Παναχαϊκής η οποία είναι έτοιμη να κλείσει μια ακόμα σημαντική «τρύπα» στο ρόστερ της για τη νέα περίοδο.

Οι πληροφορίες του patragoal,gr αναφέρουν πως η Πατρινή ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Έλληνα επιθετικό το όνομα του οποίου όμως δεν έχει γίνει γνωστό.

Πάντως λέγεται πως πρόκειται για παίκτη με παραστάσεις στην Σούπερ Λιγκ 2 και πως εφόσον αποκτηθεί, θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά τους κοκκινόμαυρους.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αθόρυβα οι επαφές και μπορεί η μεταγραφή να μην έχει κλείσει αλλά  οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις αφού μην ξεχνάμε πως η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα η Πατρινοί ομάδα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την επιστροφή του Χουάν Λαρέα στο κέντρο της άμυνας ενώ ψάχνει και ένα παίκτη ο οποίος θα παίζει πίσω από τους επιθετικό και μπροστά από τα χαφ ώστε να υπάρχει μια ακόμα επιλογή για τον Σούλη Παπαδόπουλο.