Θανάσης Παπουτσής: «Οφσάιντ το γκολ του Πανμοβριακού, είχε δημιουργηθεί κλίμα εναντίον του Άρη Πατρών»

O ημιτελικός των “play-off” είναι και επίσημα παρελθόν. Ο Άρης Πατρών έδωσε την μάχη του, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ηττήθηκε και στα δύο ματς από τον Πανμοβριακό με 2-1 και 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Παπουτσής.

«Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα κλειστεί πίσω. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν μας είχε απειλήσει καθόλου ο αντίπαλος, προσπαθούσε με μεγάλες μπάλες να βρει κάτι στο παιχνίδι. Εμείς είχαμε κάποιες καλές φάσεις, δεν βάζουμε το γκολ όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με ένα λάθος στο 85΄ χάσαμε το παιχνίδι. Έτσι όπως το είδα το γκολ, νομίζω πως ήταν οφσάιντ. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό των ποδοσφαιριστών μου, νομίζω πως κάποιοι ποδοσφαιριστές μπήκαν με άγχος στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού, δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια, έτσι ώστε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε το ματς. Ο αντίπαλος έκανε μαζική άμυνα και ήταν φυσιολογικό. Μας πληγώνει αυτό, γιατί ο Άρης καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς έδειξε πως είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έμπαινε στο γήπεδο και «έπνιγε» τον αντίπαλο. Αυτό το διάστημα δυστυχώς δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, είχαμε τους τραυματισμούς του Κωστή (έπαιξε με ένεση) και του Γεωργόπουλου που μας στοιχίσανε.

Δεν μπορώ να ρίξω κάποια ευθύνη στους παίκτες μου, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, εμείς πρέπει να δούμε τι έφταιξε, να συζητήσουμε και με τη διοίκηση για το τι «μέλλει γενέσθαι» στη συνέχεια. Όλο αυτό το διάστημα, δεν έχω βγει να πω τίποτα. Αυτή η πόλη βγάζει τα μάτια της όλα αυτά τα χρόνια μόνη της. Προφανώς κάποια ζηλεύουν τον Άρη Πατρών και βγαίνουν και λένε πράγματα για τον Άρη Πατρών. Είδαμε προπονητή και παράγοντα άλλης ομάδας να ανεβάζει βίντεο με τον Μπούμπαλη με το πέναλτι στο ματς με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου. Όλα αυτά είναι ο λόγος που η Πάτρα είναι αυτή, που είναι ποδοσφαιρικά. Που έχει την Παναχαϊκή, που είναι μια ιστορική ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Είναι ο λόγος που ήρθε ο Παπαδόπουλος εδώ μέσα σήμερα και σφύριξε με τον τρόπο του αυτό που σφύριξε. Όπως και στο ματς του Κυπέλλου δεν μας δίνει πεντακάθαρο πέναλτι.

Όπως για μένα ο καλύτερος διαιτητής στην Πάτρα ο Ανδριανός μας δίνει δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι με τον Ριόλο. Όλα αυτά είναι ένα κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίο της ομάδας μου, εναντίον μιας ομάδας που έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν το θέλει η Πάτρα αυτό, θέλει άλλα πράγματα. Γι΄ αυτό θα παραμείνουμε όμως εκεί που είμαστε, γιατί δεν αλλάζουμε την νοοτροπία μας. Προφανώς είμαι πικραμένος και τα λέω αυτά, προφανώς θα τα έλεγα και άλλο να ήταν το αποτέλεσμα, γιατί έτσι είμαι σαν χαρακτήρας. Συγχαρητήρια στον Πανμοβριακό και να του ευχηθώ καλή πορεία, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και στη διοίκηση που είναι η καλύτερη διοίκηση που είχα ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής».