Θρίαμβος παραμονής με ανατροπή!

Φωτιά… πήραν τα μπαράζ παραμονής, καθώς ο Κρίνος κέρδισε 4-3 τον Αστέρα Λεοντίου και μάλιστα με ανατροπή από 2-0. Είναι ενδεικτικό ότι το σκορ μέχρι το 83΄ ήταν 3-1 υπέρ του Λεοντίου, με την μεγάλη ανατροπή να ολοκληρώνεται στο 92ο και στο 94ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τρία γκολ σημείωσε ο Μάριος Σοφιανός και ένα ο Κόλλιας.

Ο Κρίνος έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή (28/05) απέναντι στους «πιτσιρικάδες» του Ίκαρου Πετρωτού, ωστόσο όλοι είναι αποφασισμένοι να… παλέψουν και ότι προκύψει.

Το σύνολο του Δημήτρη Κουτσογιαννόπουλου μετά τη χθεσινή ηρωική ανατροπή θέλει να το… προσπαθήσει, έστω και αν άπαντες γνωρίζουν καλά πως το έργο τους δε θα είναι απλό. Το συγκρότημα από τη Δυτική Αχαΐα θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό και να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για κάτι… καλό.

Πλέον στοχεύει στη 2η θέση, για να δώσει νέο μπαράζ με τον δεύτερο του 2ου ομίλου (όποιος νικήσει παραμείνει στην κατηγορία), αφού δεν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για την απευθείας παραμονή. Την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται με τον Ίκαρο Πετρωτού στο γήπεδο Αχιλλέα και φυσικά θέλει το τρίποντο.