Ιβάν Νεντέλκοβιτς: «Δεν κρυβόμαστε, στόχος του Άρη Πατρών είναι η άνοδος»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά και από τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στο Πάτραι (3-0), εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο προπονητής του Άρη Πατρών, Ιβάν Νεντέλκοβιτς:

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσέγγιση που είχαν όλη την εβδομάδα γι΄ αυτό τον αγώνα. Αυτές τις δύο εβδομάδες δείξαμε σοβαρότητα, μετά την ήττα από τον Κεραυνό. Ότι έχουμε δείξει στις προπονήσεις το βγάλαμε εκατό στα εκατό στο γήπεδο. Ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού καθ΄ όλη τη διάρκεια.

Πετύχαμε νωρίς ένα γκολ, ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν μπορώ να πω ότι απειληθήκαμε σε καμία στιγμή του αγώνα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι η νίκη μας, ήταν δίκαιη. Ο Μίλτος Μητρόπουλος είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, στα τελευταία παιχνίδια βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλω να παραμείνει έτσι όπως είναι. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιο παιδί, όλοι τα πήγαν περίφημα.

Θέλουμε ανάλογη συνέχεια για τον Άρη Πατρών. Η πορεία του Άρη θέλουμε να είναι πρωταγωνιστική, ο στόχος δεν κρυβόμαστε είναι η άνοδος. Με σωστή προσέγγιση κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε ματς».