Ικανοποίηση στις τάξεις του ΑΠΣ Ζαβλανίου για την καλή αρχή στο πρωτάθλημα

Ικανοποίηση επικρατεί στο ΑΠΣ Ζαβλάνι για το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του β’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας, με την ομάδα να έχει κάνει το 2 στα 2 απέναντι σε Φοίνικα Ζήριας και Πετεινούς.

Μάλιστα, ευχαριστήριες δηλώσεις για την καλή εικόνα της ομάδας έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Χαράλαμπος Πανταζάτος.

Αναλυτικά δήλωσε τα εξής :

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team αλλά και όσους συμβάλλουν στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και εύχομαι να συνεχίσουμε να δείχνουμε τον ίδιο αγωνιστικό ζήλο και την ίδια αγάπη για μια ομάδα που το αξίζει και με το παραπάνω, αφού στο παρελθόν μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές και πολλές χαρές μέσα στα γήπεδα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που δίνουν το 100% στις προπονήσεις και στους αγώνες, όπως και από την «παλιά φουρνιά» της ομάδας που βοηθάει είτε αγωνιστικά, είτε διοικητικά την φετινή  προσπάθεια και τους αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια. Εσείς εξάλλου είστε ο συνδετικός κρίκος της «χρυσής γενιάς» της ομάδας με το τωρινό μέλλον αυτής, αφού η εμπειρία σας βοηθάει τους νεαρούς αθλητές να βελτιώνονται συνεχώς και να κατανοούν μέρα με την μέρα πόσο μεγάλη και ιστορική φανέλα φοράνε στο στήθος τους.

Άφησα για το τέλος τον «πρωτομάστορα» αυτού του κλίματος Κώστα Φλωράτο, τον προπονητή μας και ψυχή της ομάδας, που δίνει τα πάντα για την μέχρι τώρα εικόνα αυτής.

Σας ευχαριστώ όλους και συνεχίζουμε με αγάπη και υγεία»

Ο πρόεδρος : Χαράλαμπος Πανταζάτος