Ισορροπία… τρόμου στο «Μαρακανά»

Μάθε τα πάντα για ταπρογνωστικά euro σήμερα

Μπορεί όλη η Ευρώπη να μιλάει για τον αυριανό τελικό του Γιούρο ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, όμως τα ξημερώματα της Κυριακής, θα γίνει ο ισάξια σπουδαίος τελικός του Κόπα Αμέρικα, ανάμεσα στις δυο πιο επιτυχημένες ομάδες της ηπείρου.

Φυσικά, μιλάμε για το μεγάλο ματς της Βραζιλίας απέναντι στην Αργεντινή, το… ελ κλάσικο της Λατινικής Αμερικής, που θα έχει πάνω του στραμμένα όλα τα φώτα του κόσμου, σε ένα ραντεβού που θα δώσει τρόπαιο.

Αργεντινή: Έπαιξε, ίσως, το καλύτερο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση μέχρι την πορεία της προς τον τελικό και παρότι γνωρίζει πως αγωνίζεται σε… εχθρικό έδαφος, η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες είναι υπέρ της. Ο Σκαλόνι ολοένα και κερδίζει πόντους στον πάγκο της «αλμπισελέστε» και κόντρα στους Βραζιλιάνους θα ψάξει το πρώτο του τρόπαιο με την ομάδα, ώστε να συνεχίσει χωρίς πρόβλημα και στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μέσι δείχνει καλά, οδηγεί από το χέρι την ομάδα και στον τελικό καλείται να αποδείξει πως, έστω και αργά, μπορεί να προσφέρει δόξα στους συμπολίτες του. Καμία απουσία, αναμένουμε συντηρητικό ξεκίνημα από τους Αργεντίνους και όσο περνάει η ώρα να πιέζουν.

Βραζιλία: Η κάτοχος του τίτλου Βραζιλία, ούτε λίγο, ούτε πολύ, μπήκε στο Κόπα Αμέρικα με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Κατά πολλούς, το μεγάλο φαβορί του θεσμού, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και έφτασε άνετα στον τελικό. Εκεί, υπάρχει και η μεγάλη πρόκληση όμως. Ένα ματς κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο Αργεντινή, πέρα από το τρόπαιο, σε περίπτωση νίκης αναμένεται να βγάλει στους δρόμους χιλιάδες Βραζιλιάνους, που θέλουν όσο τίποτα να νιώσουν ανώτεροι, ακόμα μια φορά, από τους αντιπάλους τους. Ξεκάθαρος ηγέτης αυτής της προσπάθειας της ομάδας του Τίτε είναι ο Νεϊμάρ, ο οποίος έχει κάνει καλό τουρνουά και θα βρει απέναντί του τον καλό του φίλο Μέσι, σε μια σπουδαία κόντρα. Εκτός είναι ο Γκάμπριελ Ζεζούς, τραυματίας ο Φελίπε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να δουν τον Μέσι να σηκώνει ένα τρόπαιο με την Εθνική του ομάδα, όμως οι Βραζιλιάνοι εκτός από την έδρα έχουν θεωρητικά καλύτερο σύνολο. Περιμένουμε ένα μεγάλο ματς, το οποίο ενδεχομένως θα έχει παράταση. Ρίσκο στο Χ του 3.25 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)