Ισόπαλο το ντέρμπι… από τα παλιά στο “Φ. Αραβαντινός”

«Φ. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ»: Διονύσης Αγγελόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κ. Ανδριανός

ΣΚΟΡΕΡ: 65′ Γκάτσης -25′ Μητρόπουλος

Χωρίς νικητή με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στη Θύελλα Πατρών και τον Άρη Πατρών στο «Φώτης Αραβαντινός». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ «οβίδα» του Μίλτου Μητρόπουλου στο 25ο λεπτό,  ισοφάρισαν οι «κυανόλευκοι» με τον Γκάτση στο 65ο λεπτό.

Μόλις στο 3ο λεπτό κάθετη του Αδαμόπουλου, ο Γκάτσης θα πλασάρει, αλλά ο Χάχαλης θα διώξει με τα πόδια. Δύο λεπτά αργότερα φάση διαρκείας στα καρέ του Άρη, αλλά οι επιθετικοί της Θύελλας δεν θα μπορέσουν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 16ο λεπτό απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με Κωνσταντινίδη, Γκάτση, Σκουμή να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής σε φάση διαρκείας.

Στο 20΄ εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου, κεφαλιά του αφύλακτου Δασουρά η μπάλα ψηλά άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μίλτος Μητρόπουλος με απίστευτο μακρινό σουτ θα στείλει τη μπάλα στην εστία των γηπεδούχων για το 0-1, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ.

Στο 41ο λεπτό νέα καλή φάση για το Δασουρά με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο, έχοντας πολλές «σκληρές μονομαχίες» και τη φάση που η Θύελλα ισοφάρισε με το Γκάτση από κοντινό σημείο, ύστερα από ασταθή απόκρουση του Χάχαλη. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού υπήρξε ένταση, ενώ αποβλήθηκε και ο Θανάσης Χάχαλης από πλευράς φιλοξενούμενων.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Καραπίτσος): Μπαρδάκης, Ν. Κωνσταντινίδης (95΄ Δημητρίου), Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Κατριβέσης, Κουτσαντώνης (46΄ Αγουρίδης), Σκουμής ( 58΄ Σκόνδρας), Γκάτσης, Νικολόπουλος (78΄ Σμπόρας), Κ. Κωνσταντινίδης (78΄ Πανίτσας), Παναγόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής): Χάχαλης, Πανάρετος, Βαγιώτης, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Μπούμπαλης, Αγγελής (87΄ Λυμπέρης), Καταρτζόπουλος (81΄ Αλποχωρίτης), Βουτσινάς (46΄ Κούρτης), Μητρόπουλος (75΄ Γράβαλος), Κωστής.