Κάποιος να σταματήσει τον Ατρόμητο Λάππα

Όλο και πλησιάζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στην Α΄ Κατηγορία η ομάδα του Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 και στο +15 από την 2η θέση.

Βέβαια στο χθεσινό παιχνίδι ο Ατρόμητος “ζορίστηκε” πολύ για να καταφέρει να δραπετεύσει από τα προσφυγικά νικώντας την Αστραπή Ψαροφαΐου με σκορ 2-4.

Στα του παιχνιδιού τώρα ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 15′ όταν ο Παναγόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και με κεφαλιά αμαρκάριστος ο Καρπέτας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 40′ η Αστραπή Ψαροφαΐου έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο Γκάντζος αντίκρυσε ορθώς την 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ταξιάρχη και μοιραία αποβλήθηκε.

Τρία λεπτά αργότερα ύστερα από αντεπίθεση ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος έδωσε πάσα μέσα στην περιοχή στον 14χρόνο Φώντα Αγγελόπουλο και αυτός στο ντεπούτο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και για το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αστραπή μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο 48′ να κερδίσει πέναλτι ύστερα από χέρι του Καρπέτα εντός περιοχής.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουκής για να μειώσει σε 1-2. Στο 55′ εκπληκτική ατομική ενέργεια του Λεωνίδα Αγγελόπουλου όπου κατάφερε να περάσει τρεις αντιπάλους, κέρδισε και τις κόντρες και πλάσαρε εύστοχα για το 1-3.

Στο επόμενο λεπτό μακρινό σουτ του Γ.Αγγελόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 63′ η Αστραπή ξαναμπήκε στο παιχνίδι και στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος καθώς ο Σεφερλής με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3.

Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού το παιχνίδι άναψε για τα καλά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα στο 77′ ο Πρίντεζης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά ο Κουκής έκανε το σουτ αλλά αμυντικός των φιλοξενούμενων ήταν ακριβώς πάνω στην γραμμή και αποσόβησε το γκολ και το 3-3. Στο 83′ σουτ του Λεωνίδα Αγγελόπουλου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Δαλαβούρας.

Για να έρθουμε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στην τελευταία φάση του παιχνιδιού όπου ο Ανάγνου εκτέλεσε το φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Δαλαβούρας είχε προωθηθεί,ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος πέταξε την μπάλα μπροστά ο Διονυσόπουλος έκανε το σπριντ και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-4.

Με αυτή την ήττα η Αστραπή παρέμεινε στους 16 βαθμούς και στην 12η θέση ενώ βρίσκεται και στο -1 από την παραμονή στην Β κατηγορία,δείχνοντας πως στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης την προσεχής Τετάρτη και στην εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο Λακκόπετρας είναι <<must win>>.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως στο γήπεδο των Προσφυγικών βρέθηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, ενώ στο πρώτο ημίχρονο, “άναψαν” λίγο τα αίματα στην κερκίδα με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να ηρεμούν γρήγορα τα πνεύματα.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΪ́ΟΥ (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Δαλαβούρας, Γκάντζος, Βερβέρογλου (70′ Μαρίνος), Γιώτης, Γιάννου, Ανάγνου, Λέκκας (46′ Παππάς), Πάνας (46′ Σεφερλής), Κουκής, Τσάμης (84′ Σπαθής), Πρίντεζης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Γιώργος Αγγελόπουλος): Β.Αγγελόπουλος, Ν.Φραγκούλιας, Μπακάλης, Δ.Φραγκούλιας, Καρπέτας, Κατριμπούζας (15′ λ.τ. Φ.Αγγελόπουλος), Διονυσόπουλος, Γ.Αγγελόπουλος, Καφούσιας, Παναγόπουλος, Λ.Αγγελόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς