«Καθάρισε» ο Ν. Τρίγκας για τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας
ΣΚΟΡΕΡ: 59’ Ν. Τρίγκας

Mε το πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο Νίκος Τρίγκας στο 59ο λεπτό με σουτ από μακρινή απόσταση, στάθηκε αρκετό για να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα στο ματς του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με τον Αετό Πατρών (1-0). Σε ένα ματς με σημαντικές απουσίες και για τις δύο ομάδες, κρατάμε την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, με την ευχή να παραμείνουμε όλοι υγιείς και να μην αναγκαστούμε να στερηθούμε την χαρά του παιχνιδιού!

H ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και επέστρεψε στις νίκες. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Αγίας Σοφίας, και πάλι από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. «Ευχαριστούμε τον οργανισμό του Κεραυνού για την άψογη φιλοξενία του και ευχόμαστε στο σωματείο του Αγίου Βασιλείου να έχει μια υγιή χρόνια κατά την οποία θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί», αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Α. Ανδρούτσος): Τσάπαλος, Κουραχάνης, Κασιώνης, Ροδόπουλος (75’ λ.τ. Γ. Σπανός), Ν. Τρίγκας, Α. Τρίγκας, Κούστα, Μερτίκας, Σταυριανόπουλος (90’ Μπουρίκας), Μαλτέζος (80’ Μαρκόπουλος), Ζαφειρόπουλος.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Παπαχρήστος (87’ Γκίκας), Η. Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης (75’ Παπαλεξόπουλος), Παπαδιονυσίου, Καραπιπέρης (65’ Αναγνώστου), Κλουκίνας, Μαράτος, Θεοφάνης.