Και ξανά προς την δόξα τραβά… Θρίαμβος Πάτραι με “τριάρα”

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ανδριανός Κώστας (Ανδριανός Μιχάλης, Τσούτσης Λεωνίδας).

Σκόρερ: 38′ Σαμπανέι, 45′ Γραμματικόπουλος, 50′ Αγριμάκης – 84′ Μητρόπουλος Π.

Ο ΑΠΣ Πάτραι ήταν το απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α’ Κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-1 της A.E. Αιγείρας/Ακράτας στο γήπεδο Προσφυγικών και έμειναν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

H oμάδα της Αιγιάλειας έχει παράπονα για τη φάση του πέναλτι πάνω στον Δημητρακόπουλο, ενώ “φωνάζει” για τη φάση με το φάουλ στον Ανδρέα Σπανό στο πρώτο με΄ρος.

Φιλμ:

13′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι να ανοίξει το σκορ, έπειτα από το λάθος της άμυνας της Ακράτας, ο Γεωργόπουλος έδωσε πάσα στον Δημητρακόπουλο και αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σουταρε αλλά ο Λεπενιώτης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

20′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Γεωργόπουλος δεν μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα από την μικρή περιοχή και στην συνέχεια ούτε ο Δημητρακόπουλος κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

38′ Γκολ για το Πάτραι, με τον Σαμπανέι μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Άνοιξε το σκορ για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως δεν υπήρξε παράβαση πάνω στον Αυγερινό Δημητρακόπουλο.

45′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Μιχαλόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γραμματικόπουλος με πλασέ από το δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

50′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Αγριμάκης μπήκε μόνος του στην περιοχή και από τα δεξιά, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

84′ Γκολ για την Ακράτα, έπειτα από το γύρισμα του Μητρόπουλου Δ, ο Μητρόπουλος Π από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

87′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ακράτα να μειώσει το σκορ, με τον Σπανό να σκάβει τον Αναστασοβίτη, αλλά η άμυνα του Πάτραι πρόλαβε να διώξει την μπάλα πάνω στην γραμμή.

90+3 Κι’αλλη χαμένη ευκαιρία για την Ακράτα, ο Σπανός όταν προσπάθησε να κάνει το πλασέ, η μπάλα βρήκε στα σώματα και στην συνέχεια, κοντραρε πάνω του αλλά η άμυνα του Πάτραι έδιωξε πάλι πάνω στη γραμμή.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής): 1. Αναστασοβίτης 16. Μιχαλόπουλος (58′ Γερογιάννης) 11. Μπακάλης5. Γιαννόπουλος 6. Ζέλος  14. Φούφουλας 17. Σαμπανει 9. Αγριμάκης (75′ Μωραΐτης) 18. Γραμματικόπουλος 19. Γεωργόπουλος 10. Δημητρακόπουλος (67′ Αλεξανδρής).

Αιγείρα/Ακράτα (Φίλιππος Σχοινάς) 1. Λεπενιώτης 2. Τσούρας (54′ Μητρόπουλος) 3. Οικονόμου 4. Μανθόπουλος 5. Μητρόπουλος 6. Μαγγίνας 7. Σπανός 8. Τσίμπιτσης 9. Ξύδης (63′ Καλέλλης) 14. Ράμα  11. Κατσιγιάννης (63′ Καραχάλιος).