Καταγγελία του Δαβουρλή Κ΄92: “Yπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών”

Άμεσα πρέπει η αρμόδια επιτροπή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας να δει το θέμα όσον αφορά το γήπεδο της Τέμενης.

Η διοίκηση του Δαβουρλή έστειλε στην Ένωση, καταγγελία στην οποία αναφέρει για την ακαταλληλότητα του γηπέδου ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Το γήπεδο είχε αρκετές γούβες, σε πολλά σημεία του είχε πίσσα, ναι καλά διαβάσατε, ενώ το χορτάρι ήταν αγριάδα που είναι επικίνδυνη για να κολλήσει το πόδι κάποιου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η καταγγελία του Δαβουρλή K΄92 που στάλθηκε στην ΕΠΣ Αχαΐας:

«Την Κυριακή ύστερα από αλλαγή λόγω ακαταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου, η επιτροπή αγώνων της ΕΠΣΑ μετά από συνεννόηση με το σωματείο της Θύελλας Αιγίου όρισε τον αγώνα στο ”κατάλληλο” γήπεδο της Τέμενης.

Το γήπεδο δεν έχει χορτάρι αλλά αγριάδα (για όποιον γνωρίζει άκρως επικίνδυνο) και σε συνδυασμό με τη λάσπη (πάνω από 50%) λόγω βροχής ήταν, είναι και θα είναι ακατάλληλο. Ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου σε απόσταση λιγότερο από 1 μετρό είναι με πίσσα, οπότε τραυματίστηκε ένας αθλητής της Θύελλας Αιγίου.

Για όλα τα υπόλοιπα δίχτυα κ.τ.λ. έδεναν οι άνθρωποι της Θύελλας μέχρι να αρχίσει ο αγώνας. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή μας ενημέρωσε ότι το νομικό πρόσωπο είπε πως το γήπεδο είναι κατάλληλο!

Το ίδιο μας επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Θύελλας Κυριάκος Αθανασίου! Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι να αποφασίσουμε αν κάποιο γήπεδο είναι κατάλληλο ή όχι, όμως μπορούμε σίγουρα να το κρίνουμε».