«Κενά» σε Μπρίστολ και Σουόνσι

Μάθε τα πάντα για τις πάμε στοίχημα προτάσεις

Από τις αγαπημένες κατηγορίες της στήλης είναι η Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, ένα πρωτάθλημα το οποίο κάθε χρονιά μας προσφέρει πέρα από θέαμα, αρκετά καλά σημεία και προτάσεις που περνούν πολλές φορές απαρατήρητες, μιας και μιλάμε για τη Β’ Κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Σήμερα ξεκινάει η 4η αγωνιστική και το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία γίνεται στο Μπρίστολ, εκεί όπου η τοπική Σίτι υποδέχεται την ισχυρή, αλλά με πολύ κακό ξεκίνημα, Σουόνσι.

Μπρίστολ Σίτι: Σχετικά άνετα κατάφερε πέρσι να ολοκληρώσει την παραμονή της στην Τσάμπιονσιπ και ειδικά στο φινάλε της σεζόν, έκανε νίκες που έρχονταν κυρίως από την έλλειψη του άγχους. Φέτος οι στόχοι δεν αλλάζουν για τους «κοκκινολαίμηδες». Θέλουν να κρατηθούν σταθερά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και για να το πετύχουν αυτό το από ξεκίνημα, οφείλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Στις 3 πρώτες αγωνιστικές, πήραν το μοναδικό τους τρίποντο εκτός την περασμένη αγωνιστική, με 3-2 στο Ρέντινγκ. Κόντρα στη Σουόνσι έχουν πολύ δύσκολο έργο, αν και τα τελευταία 3 χρόνια είναι αήττητοι εντός με τους Ουαλούς.

Σουόνσι: Πέρσι έφτασε μια ανάσα από την Πρέμιερ Λιγκ, όμως στον τελικό ανόδου στα πλέι-οφ, δεν ήταν καθόλου καλή και ηττήθηκε δίκαια από τη Μπρεντφορντ. Φέτος, οι «κύκνοι» θα τα δώσουν όλα ώστε να βρεθούν στις πρώτες θέσεις και πάλι, αν και το έργο τους θα είναι πιο δύσκολο, έχοντας χάσει σημαντικές μονάδες από το ρόστερ. Οι Ουαλοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη φετινή προσπάθεια, έχουν εμφανίσει πολλά κενά όταν αμύνονται και έχουν ήδη δεχθεί 5 τέρματα, έχοντας μόλις μια ισοπαλία και 2 ήττες. Θα επιχειρήσουν, πάντως, ένα νέο ξεκίνημα στο Μπρίστολ, με στόχο να μη μείνουν από νωρίς μακριά από τις πρώτες θέσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο ομάδες, με εξαίρεση το τελευταίο ματς της Μπρίστολ, δείχνουν πως χρειάζονται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Τα κενά και αμυντικά τους προβλήματα στο ξεκίνημα μας οδηγούν στο γκολ-γκολ, που πληρώνει 1.85 στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)