Κεραυνός Αγ. Βασιλείου με ψυχή… πρωταθλητή!

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γεώργιος (Καρράς Άγγελος, Παλούμπης Αναστάσιος)
Σκόρερ: 32′ Γκότσης Παν. 52′ Νικολάι – 1′ Καϊμακάς, 65′ Τρίγκας, 81′ Λαζανάς πεν.

Μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου! Για την 14η αγωνιστική στον Β’ Όμιλο της Α’ Κατηγορίας, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου πέρασε με σκορ 3-2 από το γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων καθώς επικράτησε του Ατρόμητου Πατρών.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου άνοιξε νωρίς το σκορ μόλις στο 1′ με τον Καΐμακα για το 0-1, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ατρόμητος απάντησε και γύρισε το ματς. Στο 32′ ο Γκότσης έκανε το 1-1 και στο 52′ ο Νικολάι το 2-1. Παρόλα αυτά ο Κεραυνός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφερε τούμπα το παιχνίδι. Ο Τρίγκας ισοφάρισε σε 2-2 στο 65′ και ο Λαζανάς στο 81ο λεπτό από την άσπρη βούλα έγραψε το τελικό 2-3 υπέρ της ομάδας του Χρήστου Καραπίτσου.

Φιλμ:

1′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, έπειτα από μια ωραία ενέργεια του Καϊμακά, μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

5′ Μια σέντρα του Γκότση Π από τα δεξιά, ο Μπακόπουλος δεν έκανε δυνατή κεφαλιά και μπλόκαρε εύκολα ο Τσάπαλος. Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο.

11′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Νικολάι έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, έκανε μια ωραία κάθετη μπαλιά για τον Σπυρόπουλο, αυτός βγήκε μόνος του με το Τσάπαλο, έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ του Κεραυνού κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

20′ Καλή φάση για τον Ατρόμητο, όταν ο Γκότσης Π έκανε τη σέντρα σουτ από τα δεξιά, ο Σπυρόπουλος δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα και μπλόκαρε ο Τσάπαλος.

22′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, η μπάλα πέρασε ξιστά δίπλα από το δοκάρι άουτ.

30′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Νικολάι έκανε την κάθετη για τον Γκότση Ν, έκανε το σουτ αλλά ο Τσάπαλος μπλόκαρε στη γωνία του.

32′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Γκότσης Π υποδέχτηκε την μπάλα, εκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Υπέροχο γκολ.

37′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, έπειτα από το γύρισμα του Λαζαρίδη στο ύψος του πέναλτι, ο Σπυρόπουλος έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά ο Τσάπαλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

41′ Δυνατό σουτ του Ντόμα, ο Καλλιακμάνης θα μπλοκάρει την μπάλα. Τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

52′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Νικολάι έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ανατροπή για την ομάδα του Βασίλη Φίλιππα.

59′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Ντόμας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γραμματικόπουλος ήταν με πλάτη απ’την εστία, έστρωσε για τον Καϊμακά, έκανε το σουτ αλλά ο Καλλιακμάνης μπλόκαρε την μπάλα.

63′ Ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Καϊμακάς συγκλινε με την μπάλα απ’τα δεξιά, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Καλλιακμάνης απέκρουσε δύσκολα και έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

65′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, όταν ο Τρίγκας υποδέχτηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

81′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαζανά, ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

82′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Τσάκωνας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Παλούκης με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας: Καλλιακμάνης, Λαζαρίδης , Πανταζόπουλος , Παπασπυρόπουλος , Τσίτσαρης , Νικολάι , Χριστόπουλος (68′ Παλούκης), Γκότσης Ν. (73′ Βασιλείου), Γκότσης Π. (76′ Τσάκωνας), Μπακόπουλος , Σπυρόπουλος.

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Χρήστος Καραπίτσος): Τσάπαλος , Καϊμακάς , Μπακατσέλος , Σπανογιάννης , Τρίγκας , Μπάδας, Κούστα (56′ Αργυρόπουλος) Ντόμας (85′ Σαρρής) Γραμματικόπουλος (88′ Κόκκινος), Χαλκιόπουλος, Στασινός (45′ Λαζανάς).