«Εξάσφαιρος» και καταιγιστικός ο Άρης Πατρών!

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Χαράλαμπος Πετρόπουλος (Κακαφώνης Μιχαήλ , Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος)
Σκόρερ: 5′ Αγγελής, 8′ 70′ Κωστής, 61′ αυτογκόλ Δανιήλ, 69′ Κουτρούμπας, 90′ Πανάρετος -18′ Σοφιανόπουλος

Με νίκη ξεκίνησε και τον β’ γύρο ο Άρης Πατρών, που το Σάββατο στο γήπεδο των Προσφυγικών επικράτησε με 6-1 της Νίκης Προαστίου, στην 14η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, βασικοί πρωταγωνιστές ήταν οι Αγγελής και Κωστής, με τον δεύτερο να σκοράρει δύο φορές -το χατ-τρικ του σταμάτησε στο δοκάρι και χτύπησε στην πλάτη του Δανιήλ πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 5-1- και να δίνει και μια ασίστ, ενώ ο Καλαματιανός χαφ είχε 1 γκολ και 3 ασίστ (σε Κωστή και Πανάρετο). Ο Κουτρούμπας σκόραρε με απευθείας κόρνερ (!) και ο Πανάρετος στο 90′ έγραψε το τελικό 6-1 για την ομάδα των Προσφυγικών. Η Νίκη είχε μειώσει σε 2-1 με εξαιρετικό φάουλ του Σοφιανόπουλου.

Φιλμ:

5′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Σπανός υποδέχτηκε την μπάλα απ’τα αριστερά, έδωσε την πάσα στον Αγγελή και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

8′ Δεύτερο γκολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κωστής κατέβασε την μπάλα έκανε το σουτ αλλά ο Δανιήλ απέκρουσε και με δεύτερη προσπάθεια ο ίδιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

18′ Γκοοολ για τη Νίκη, έπειτα από την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σοφιανόπουλου, έστειλε την μπάλα στο γάμα του Αναστασοβίτη και μείωσε στο σκορ σε 2-1.

21′ Ωραίο σουτ του Διαμαντόπουλου με φάλτσο απ’τα αριστερά, ο Αναστασοβίτης μπλόκαρε την μπάλα.

45′ Τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη, μετά από τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Πατρώνης βρέθηκε τετ α τετ με τον Αναστασοβίτη, τσίμπησε την μπάλα αλλά ο γκολκίπερ του Άρη την ακούμπησε και αυτή κατέληξε κόρνερ.

47′ Καλή φάση για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Σπανός δεν έκανε καλό πλασέ και ο Δανιήλ μπλόκαρε την μπάλα.

61′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής μετά από ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στην πλάτη του Δανιήλ και στα δίχτυα για το 3-1.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Πολύδωρος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Αναστασοβίτης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

68′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε ένα δυνατό σουτ, ο Δανιήλ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

69′ Γκολ για τον Άρη, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Κουτρούμπα, η μπάλα κατέληξε απευθείας στα δίχτυα για το 4-1.

70′ Γκοοολ για τον Άρη , έπειτα από τη σέντρα του Αγγελή απ’τα δεξιά, ο Κωστής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-1.

80′ Δυνατό σουτ του Γεωργόπουλου, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90′ Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από μια αντεπίθεση που έκανε ο Άρης, ο Αγγελής έδωσε στον Πανάρετο και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-1.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Καταρτζόπουλος (45′ Παρασκευόπουλος), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Νικολόπουλος (56′ Κουτρούμπας)
Μπούμπαλης, Γεωργόπουλος (87′ Μαλτέζος), Αγγελής, Σπανός (72′ Μητρόπουλος), Κωστής (87′ Μαντάς).

NIKH ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Δανιήλ, Πολύδωρος, Σταματάκης, Μοσχόπουλος, Σοφιανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, Ντζάνης (64′ Τσεγκενές), Φούντος , Αντωνόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (32′ Πατρώνης).