Κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμού στο “ιστορικό” Ζαβλάνι

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο “ιστορικό” Ζαβλάνι, το οποίο μετά από μια απρόσμενη περσινή χρονιά βρέθηκε στην Γ’ Κατηγορία, με μοναδικό φετινό στόχο να επιστρέψει άμεσα στις πιο πάνω κατηγορίες, όπως αρμόζει στην φανέλα του και την ιστορία του.

Η ομάδα του Ανδρέα Σέρρου βρίσκεται μετά από 8 αγώνες στην κορυφή της βαθμολογίας του β’ ομίλου, έχοντας 21 βαθμούς (7 νίκες και 1 ήττα), διαθέτει την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και γενικά δείχνει ένα καλοδουλεμένο σύνολο ικανό να πετύχει τον στόχο του.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια, οι “κόκκινοι” επικράτησαν απέναντι σε ομάδες που θα είναι στην πρώτη τετράδα και στα Play Off, ενώ μπροστά τους έρχεται με την νέα χρονιά ακόμα ένα εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Φλόγα Ροδιάς, το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ενδεχόμενη νίκη του Ζαβλανίου μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την βαθμολογική διαφορά.

Πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας αλλά και στις προπονήσεις, αφού η διοίκηση φροντίζει η ομάδα να περνάει καλά και αυτές τις “κενές” ημέρες από αγωνιστική δράση λόγω των εορτών, προσφέροντας στους ποδοσφαιριστές πίτσες και αναψυκτικά με το τέλος της προπόνησης.