«Κλείδωσε» τα πλέι οφ η Δόξα Παραλίας

Φωτογραφία: Χρυσάνθη Μπαρμπέρη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρακάσης Γεώργιος (Κορίνθου) (Αργυρόπουλος – Κανέλλος).

ΣΚΟΡΕΡ: 43’ πεν. Νίκας, 45’ 89’ Γκολφινόπουλος, 75’ Δημακόπουλος, 83’ Φωτόπουλος – 87’ πεν. Δ. Παναγιωτόπουλος.

Εμφατική νίκη με 5-1 για την «τιμωρημένη» Δόξα Παραλίας κόντρα στο Δία Σαραβαλίου στο γήπεδο Προσφυγικών. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Χρήστου Τσίκα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της για ακόμα μια χρονιά στην Α΄ Κατηγορία και επί της ουσίας το εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου που εκτός απροόπτου θα μπει ως δεύτερη.

Ο Νίκας στο 43ο λεπτό άνοιξε το σκορ από τα έντεκα βήματα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο νεαρός Γκολφινόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της Δόξας. Δημακόπουλος, Φωτόπουλος και ο Γκολφινόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο στο 87΄ να μειώνει προσωρινά σε 4-1 από την «άσπρη βούλα».

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Τσίκας): Σμυγάδης, Δημακόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Νίκας, Νικολόπουλος, Στάμος, Γκολφινόπουλος, Βέρρας, Φωτόπουλος, Τσιβγενίδης (72’ Μπινιέρης).

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Ν. Δεργούτης): Κωστούλιας, Παπανικολόπουλος, Μαρκεζίνης, Σταθόπουλος, Νικολάου (46’ Σπαθάρας), Ζησιμόπουλος, Καπερώνης (77’ Κουτσουμπελίτης), Στρέκλας, Δ. Παναγιωτόπουλος, Φραντζέσκος (46’ Κουραχάνης), Β. Παναγιωτόπουλος.