Κρίμα και άδικο γι’ αυτήν την Παναχαϊκή

Πηγή: onsports.gr

Η Παναχαϊκή είχε ξανά τις μεγάλες ευκαιρίες, έφτασε κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά το πλήρωσε ακριβά στο 93΄δεχόμενη το γκολ από Μάναλη και “έπεσε” στην 7η θέση.

Φιλμ:

5′ O Πάνος έβγαλε από τα δεξιά την σέντρα, αναγκάζοντας να απομακρύνει δύσκολα ο Αναγνωστόπουλος.

9′ Νέα ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Τσερούτι να βγάζει μέσα στην περιοχή τον Κουσκουνά που σούταρε πάνω στον πορτιέρο των γηπεδούχων.

10΄ Πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Νίκαιας. Ο Αμπούντ-Ομάρ έκανε το γύρισμα, πλασέ του Βλαχομήτρου, ο αντίπαλος γκολκίπερ μπλόκαρε.

14′ Εκτέλεση φάουλ του Τσερούτι με τον Μαρκοπουλιώτη μέσα από την περιοχή να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

20’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό. Ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά, ο Παπαγεωργίου σέντραρε, ο Κάστρο πάτησε στον Ρόλε, στο σουτ που επιχείρησε στην κίνηση ο Αργεντινός η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

40′ Εκτέλεση φάουλ από το Μπάτροβιτς η μπάλα βρίσκει στον “τοίχος” των γηπεδούχων και κατέληξε κόρνερ.

53′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Ρόλε η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σούλη.

81′ Καλή στιγμή με τον Τσερούτι μέσα από την περιοχή να στέλνει την μπάλα απελπιστικά άουτ.

86′ Κεφαλιά από τον Κουιρουκίδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω απο το δοκάρι του Σούλη.

93′ Σουτ από τον Πλατέλλα η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μάναλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη.

Συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Παπαγεωργίου (78′ Κουιρουκίδης), Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας (46′ Μουμίν), Νιάσε (67′ Μάναλης), Βλαχομήτρος (46′ Ματσούκας), Ρόλε, Πλατέλλας (94′ Τσιριγώτης), Κάστρο

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Καραπίτσος): Σούλης, Πάνος, Πατάπης, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Τσερούτι (85′ Μπελεζάκης), Μασούρας (74′ Κόκας), Μπάτροβιτς (85′ Παπαδόπουλος), Κουσκουνάς (67′ Γιούσης).