Κώστας Δελέγκος : «Υπάρχουν προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά»

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα, ο τεχνικός των μελανόλευκων, Κώστας Δελέγκος, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη ήταν δίκαια, από την αρχή έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και σήμερα έπαιξε σε υψηλό ρυθμό. Η εμφάνιση και η διάθεση μας ήταν απογοητευτική.

Στα πρώτα 10-12 λεπτά ακολουθήσαμε, αλλά από εκεί και πέρα, ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση ακολουθήσαμε και με ομάδες όπως ο Προμηθέας είναι επικίνδυνο να γνωρίσεις την συντριβή και αυτό συνέβη σε εμάς. Όταν παρατάς ένα παιχνίδι 30 λεπτά μέσα στο γήπεδο, είναι το μόνο που έχεις να περιμένεις. Υπάρχουν πολλά προβλήματα να λύσουμε και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, εδώ είμαστε να λύσουμε το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο χρόνος δεν είναι υπερ, μας πιέζει, ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, έχουμε τραυματισμούς και θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι από εδώ και πέρα, πρέπει να δούμε ποιοι θέλουν να είναι εδώ και να υποστηρίξουμε την ομάδα. Ακόμα είναι νωρίς στο πρωτάθλημα και όσοι είμαστε εδώ, θα στηρίξουμε το πλάνο της ομάδας».