Πέρασε σαν «σίφουνας» ο Άρης Πατρών από το Αίγιο και πατάει γερά στην κορυφή

«Καταιγιστικός» ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άρης Πατρών, ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας την Θύελλα Αιγίου με 6-2 και παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας του β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Μόλις στο 4’ λεπτό ο Μητρόπουλος μετά από πάσα του Γεωργαντόπουλου άνοιξε το σκορ για το 0-1, με τους γηπεδούχους να έχουν καλή στιγμή στο 16’ λεπτό με τον Μακρυγιαννάκη να μην καταφέρνει να νικήσει τον Αναστασοβίτη.

Στο 21’ λεπτό ο Άρης Πατρών διπλασίασε τα τέρματα του, όταν σε κόρνερ του Γεωργαντόπουλου, ο Φούφουλας πάσαρε με κεφαλιά στον Σίδερη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 25’ λεπτό ο Μητρόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Λιμάτσι να έχει δοκάρι στο 27’ λεπτό αλλά να βρίσκει και αυτός δίχτυα στο 37’ λεπτό, ο οποίος σε αντεπίθεση πλάσαρε τον Παρίση για το 0-4.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο β’ μέρος, ήταν πιο ανταγωνιστικοί και στο 47’ απείλησαν με τον Γκοτσόπουλο, ο οποίος έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 61’ λεπτό ο Άρης Πατρών σημείωσε το 0-5 με κεφαλιά του Σταθόπουλο, για να μειώσουν οι Αιγιώτες με πέναλτι του Γκοτσόπουλου στο 68’ λεπτό.

Αμέσως μετά ο Διαμαντόπουλος έχασε καλή ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο, κάτι που έκανε στο 85’ λεπτό και σημείωσε το 2-5.

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 81’ λεπτό ο Άρης είχε δοκάρι με τον Νικολόπουλο, για να έρθει ο Σπανός στις καθυστερήσεις του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, να διαμορφώσει το τελικό 2-6.

Θύελλα Αιγίου : Παρίσης, Αθανασίου, Ιατρόπουλος (81΄Ραυτόπουλος), Μαρδάς (88΄Ευσταθίου), Αποστολόπουλος (46΄Διαμαντόπουλος), Μυλωνάς, Σωτηρόπουλος, Νικολάου (81΄Ράπα), Μακρυγιαννάκης (70΄Κουνάβης), Γκοτσόπουλος, Τσέλα

Άρης Πατρών : Αναστασοβίτης, Πανάρετος (60’ Νικολόπουλος), Μενύχτας, Σιδέρης, Φούφουλας (60’ Σταθόπουλος), Παρασκευόπουλος (75’ Καταρτζόπουλος), Λιμάτσι (60’ Σταυρόπουλος), Μπούμπαλης, Γιάννης (67’ Σπανός), Μητρόπουλος, Γεωργαντόπουλος