«Λειψή» η Παναχαϊκή στην τελευταία «αγγαρεία» της χρονιάς!

Με στόχο να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, οι παίκτες της Παναχαϊκής καλούνται να παίξουν απέναντι στη Δόξα Δράμας (15.30).

Το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Δόξα Δράμα είναι αυτή που «καίγεται» για το «τρίποντο». Παρόλα αυτά όμως, οι «κοκκινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να κλείσουν έτσι τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι.

Γνωρίζουν ότι το παιχνίδι έχει δυσκολίες απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται στην Πάτρα για να τα παίξει όλα για όλα στην προσπάθεια που κάνει για να κερδίσει την παραμονή της, όμως αυτό είναι κάτι που δεν τους πτοεί και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από μία πολύ περίεργη σεζόν, με μία μεγάλη διακοπή πέρυσι, με πλέι άουτ όπου έπαιξαν όλα τα ματς και μάλιστα 90λεπτα (ελλείψει αλλαγών), μία προετοιμασία με αρκετά θέματα και φυσικά μία “γεμάτη” φετινή σεζόν, με συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στο 2021.

Πλην των τραυματιών Πατάπη, Πλιάτσικα, Πάνου, Αραβίδη προστέθηκαν τρία ερωτήματα για την τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι Σούλης, Ανάκογλου, Αποστολόπουλος ένιωσαν ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα.