«Λευκή» ισοπαλία στα Ζαρουχλέϊκα

Ζαρουχλέικα: Βύρωνας Ξυπολιάς
Διαιτητής: Ανδριανός (Μπαλτάς-Κακαφώνης)

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κινήθηκε στον χώρο της μεσαίας γραμμής Ατρόμητος Πατρών και Πήγασος Μπεγουλακίου έμειναν στο στείρο 0-0.

Με αυτήν την ισοπαλία ο Πήγασος βρίσκεται στην 2η θέση με 16 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Παραλίας. Αντιθέτως ο Ατρόμητος έμεινε στην 4η θέση με 12 βαθμούς και στο -4 από την προνομιούχο δυάδα,ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Δία Σαραβαλίου.

Τέλος MVP της αναμέτρησης θεωρείται ο έμπειρος τερματοφύλακας του Πήγασου Νίκος Τρίγκας ο οποίος έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του,ειδικά στα τελευταία λεπτά που ο Ατρόμητος πίεζε για την νίκη.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού η ομάδα του Πήγασου στο καθιερωμένο “ζντο” φώναξαν τα ονόματα των Κριμπά και Γεωργούση οι οποίοι είναι και οι δύο τραυματίες και θα απουσιάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ανδριανού και των βοηθών του.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

11′ Σουτ του Χριστοπούλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

21′ Γύρισμα του Λαζαρίδη από τα δεξιά αλλά το πλασέ του Μικελάτου θα το αποκρούσει εντυπωσιακά ο Τρίγκας.

44′ Μετά από πολύ ωραία κυκλοφορία μπάλας από τους φιλοξενούμενους ο Γ. Αθανασόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

61′ Ατομική ενέργεια του Παπαδημητρακόπουλου αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή θα το μπλοκάρει ο Χάχαλης.

69′ Σουτ του Αποσκίτη θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χάχαλης.

75′ Σουτ του Κωστή μέσα από την περιοχή θα αποκρούσει με τα πόδια ο Τρίγκας.

92′ Κόρνερ του Χριστόπουλου από τα αριστερά σουτ του Μπακόπουλου θα αποκρούσει στην γωνία του σε κόρνερ ο Τρίγκας.

93′ Σέντρα του Βουτσινά από τα δεξιά στο 2ο δοκάρι ο Νάτσης θα πιάσει την κεφαλιά με τον Τρίγκα να αποκρούσει και πάλι εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Συνθέσεις :

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Σχοινάς): Χάχαλης, Γκότσης (46’ Πρίφτης), Χριστόπουλος, Α. Αθανασόπουλος, Νικολάου, Μολφέτας (46’ Νάτσης), Λαζαρίδης, Βουτσινάς, Δ. Ανδρεόπουλος (80’ Μπακόπουλος), Μικελάτος, Κωστής.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Τρίγκας, Μέρελης, Ζαχαρόπουλος, Γιώτης, Γκοτσόπουλος (57’ Κυριακόπουλος), Γ.Αθανασόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος, Φωτόπουλος (79’ Μ.Ανδρεόπουλος), Καλογερόπουλος (70’ Αποστολόπουλος), Γεωργόπουλος, Αποσκίτης.