“Λευκή” ισοπαλία στα Προσφυγικά

Γήπεδο Προσφυγικών: Βύρωνας Ξυπολιάς

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΠΣ Πάτραι και στον Άρη Πατρών, καθώς η μπίλια έκατσε στο “Χ” και στο 0-0.

Από την αρχή της αναμέτρησης φάνηκε πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ενδεχομένως και στο γκολ αφού οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ηταν ελάχιστες.

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε η δύναμη, το πάθος και τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Με αυτή την ισοπαλία οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες και έφτασαν αντίστοιχα τους 4 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία ήρθε στο 9′ με το σουτ του Σαμπανέι εντός περιοχής να καταλήγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια, χωρίς να ανησυχεί τον Θωμά.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Άρη Πατρών να απειλήσει με την κεφαλιά του Φούφουλα που κατέληξε αουτ ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Γεωργαντόπουλου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Θωμάς θα αποκρούσει το σουτ του Σουγλέρη, ενώ στο 26′ το σουτ του Μητρόπουλου εντός περιοχής θα καταλήξει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σουγλέρης στο 54′ προσπάθησε στο τετ α τετ να νικήσει τον Θωμά με τον έμπειρο τερματοφύλακα να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Ενώ από πλευράς Άρη Πατρών λίγα λεπτά αργότερα νικήθηκε και ο Γιάννης στο τετ α τετ από τον Φωτόπουλο.

Στο 83′ σέντρα του Γεωργαντόπουλου από τα δεξιά εξ επαφής κεφαλιά του Λιμάτσι με τον Φωτόπουλο να αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Σουγλέρη θα το μπλοκάρει ο Θωμάς.

Τέλος στο 88′ ο Καταρτζοπουλος από πλευράς Άρη θα αντικρύσει την 2η κίτρινη κάρτα και θα αφήσει την ομάδα του με δεκα ποδοσφαιριστές για την συνέχεια της αναμέτρησης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Πετρόπουλου και των βοηθών του.

Στα αξιοσημείωτα η μεγάλη προσέλευση κόσμου που κατέκλυσε το γήπεδο των προσφυγικών για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, δεν αποζημιώθηκαν από το θέαμα, αλλά σίγουρα είδαν ένα ντέρμπι από την αρχή μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή.

Συνθέσεις :

ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής) : Φωτόπουλος, Στανής, Δημόπουλος, Γιαννόπουλος, Τσίμπιτσης, Σουγλέρης, Σαμπανέι, Παπαγεωργίου (46′ Γαβριήλ), Γερογιάννης (74′ Μπακάλης), Ζελένιτσας, Λαλούσης.

Άρης Πατρών (Φίλιππος Σχοινάς) : Θωμάς, Σταυρόπουλος, Μενύχτας, Σιδέρης, Σταθόπουλος (64′ Καταρτζόπουλος), Φούφουλας, Λιμάτσι, Νικολόπουλος (77′ Γεωργόπουλος), Γιάννης (64′ Καλόφωνος), Μητρόπουλος (89′ Λάτσης), Γεωργαντόπουλος.