Έδειξε τα “δόντια” του ο Ατρόμητος στο ντέρμπι (photos)

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Φωκάς Αλέξανδρος (Αβραμοπούλου Ελένη, Αγγελόπουλος Γεώργιος)

Σκόρερ: 43′ Κωστής, 77′ Αποστολόπουλος, 90+2 Τσάτος

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο Πατρών, καθώς επικράτησε της Θύελλας Πατρών με σκορ 3-0, για τη δεύτερη αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Ο προπονητής του Ατρομήτου Πατρών Σάκης Πεφάνης, πλήγωσε την πρώην του ομάδα και έκανε το δύο στα δύο κρατώντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία του.

Ο Κωστής άνοιξε το σκορ με υπέροχο γκολ έξω από την περιοχή, με σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στο “γάμα” της εστίας του Μπαρδάκη, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος Πατρών σκόραρε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Αποστολόπουλο με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή, που στην ουσία τελείωσε το ματς. Το κεράσι στην τούρτα ήρθε στο 90+2 με τον Τσάτο που είχε μπει αλλαγή, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλασαρε σε κενή εστία για το τελικό 3-0.

Η Ομάδα του Σάκη Πεφάνη την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται στα Βραχνέικα με τον Διαγόρα, ενώ η Θύελλα Πατρών υποδέχεται στο Φώτης Αραβαντινός την Δόξα Νιφορεΐκων.

Το φίλμ του αγώνα

9′ Δυνατό σουτ του Κουτσαντώνη έξω από την περιοχή, ο Μπίτη μπλόκαρε την μπάλα.

16′ Σέντρα σουτ του Παπασπυρόπουλου από τα δεξιά, ο Μπαρδάκης δύσκολα έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

20′ Καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γκάτσης έκανε τη σκαστη κεφαλιά αλλά ο Μπαρδάκης μπλόκαρε την μπάλα.

43′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Στεργίδης υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Μπαρδάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

43′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα και στη συνέχεια ο Κωστής με ένα σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

55′ Καλή ενέργεια από τον Κουτσαντώνη απ’τα αριστερά, μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μπίτη μπλόκαρε την μπάλα.

73′ Έπειτα από τη σέντρα του Σταυρόπουλου από τα δεξιά, ο Ντίνος έκανε το ψαλιδάκι αλλά ο Παπασπυρόπουλος έκοψε την πορεία της μπάλας και στη συνέχεια έδιωξαν σε κόρνερ.

77′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Αποστολόπουλος έκανε το δυνατό σουτ έξω απ’την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

90+2 Γκολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Τσάτος τσίμπησε την μπάλα μέσα στην περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλασαρε από τη γωνία σε κενή εστία και έκανε το 3-0.

Συνθέσεις
Ατρόμητος Πατρών (Σάκης Πεφάνης) : Μπίτη, Παπασπυρόπουλος, Χριστόπουλος, Μούζος, Νικολακόπουλος, Λαζανάς (88′ Πανταζόπουλος), Στεργίδης, Αποστολόπουλος (88′ Αγγελής ), Γκότσης (68′ Τσάτος), Γκάτσης, Κωστής (81′ Σπυρόπουλος)

Θύελλα Πατρών (Βύρων Καραβίας) : Μπαρδάκης, Μιχαλόπουλος (72′ Σταυρόπουλος), Αδαμόπουλος (83′ Ξένος), Θανόπουλος (83′ Γερολυμάτος), Κατριβέσης, Βλασόπουλος Ν., Βλασόπουλος Θ., Κουτσαντώνης, Ντίνος, Σκεπετάρης, Πανίτσας (68′ Σκουμής)

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση