Λ. Λεουτσάκος: Από το “περιμένουμε απάντηση τη Δευτέρα (7/12)”, τώρα πήγαμε στο “περιμένουμε απάντηση την Τετάρτη (9/12)”…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι λοιπές δραστηριότητες θα παραμείνουν στο… λουκέτο έως τις 7/1/21 (τουλάχιστον), αλλά ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ Λεωνίδας Λεουτσάκος είπε πως περιμένει την απάντηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων έως την Τετάρτη (9/12) για έναρξη προπονήσεων και σέντρα στο πρωτάθλημα!

Με δηλώσεις του στο TrikalaScore με αφορμή τις ανακοινώσεις Πέτρα τόνισε:

«Εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους για το συγκεκριμένο θέμα, άρα θεωρώ ότι πιθανώς να μην ισχύει για τη SL2. ‘Έχουμε καταθέσει αίτημα για έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και αναμένουμε την απάντησή τους, που θεωρώ θα έρθει μέχρι την Τετάρτη και εν συνεχεία θα απαντήσουμε αναλόγως».

Αν θυμάστε, η μέρα που θα απαντούσαν οι αρμόδιοι ήταν η Δευτέρα (7/12) δηλαδή σήμερα! Τώρα, πήγαμε στο “μέχρι την Τετάρτη (9/12)”! Ποιος κοροϊδεύει ποιον τελικά ακόμα δεν έχουμε καταλάβει!

Πρόεδροι που χρηματοδοτούν, ποδοσφαιριστές, προπονητές, επιτελεία, υπάλληλοι ΠΑΕ συνεχίζουν να βιώνουν την απόλυτη απαξίωση! Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι!