Λ. Λεουτσάκος: Χωρίς να έχει δοθεί “πράσινο φως” για προπονήσεις μιλά για σέντρα στις 19/12!

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ξάνθης ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ Λεωνίδας Λεουτσάκος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το πρωτάθλημα της Λίγκας 2 θα αρχίσει στις 19-20 Δεκεμβρίου!

Επειδή όλη αυτή η κατάσταση έχει κουράσει όλους του άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους με τα δύο πρωταθλήματα, καλό θα ήταν ο πρόεδρος της Λίγκας να μας εξηγείσαι που οφείλεται αυτή η αισιοδοξία καθώς κάτι δεν στέκει στην όλη ιστορία.

Πώς είναι δυνατόν να παίξουν οι ομάδες στις 19-20/12 τη στιγμή που δεν έχει δοθεί το “πράσινο φως” από την επιτροπή λοιμωξιολόγων για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων;

Δεν έχουμε διάθεση να “χτυπήσουμε” τον κ. Λεουτσάκο, αλλά κάποια πράγματα πλέον χρίζουν συζήτησης. Κανείς δεν έχει διάθεση από ψεύτικες ελπίδες, αλλά από καθαρές και ντόμπρες εξηγήσεις. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει ο πρόεδρος της Λίγκας, αλλά με βάσει τα δεδομένα κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο.

Ο χρόνος θα δείξει αλλά ας είμαστε όλοι σοβαροί και υπεύθυνοι για όλα όσα λέμε και κάνουμε και μην παίζουμε με την ψυχολογία του κόσμου.