«Μάγκας» Παναιγιάλειος, διπλό με ανατροπή στην Άρτα

Μόνο ο Παναιγιάλειος κράτησε ψηλά τη σημαία για την Αχαΐα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής παίρνοντας σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας και μάλιστα με ανατροπή.

Η Αναγέννηση Άρτας προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αναστασιάδη, αν και ο Ιωαννίδης έπεσε στη σωστή πλευρά.

Από ένα γέμισμα του Χατζηαντωνίου ο Μπακόλας έκανε την έξοδο όμως έχασε τη μπάλα, ο Βαλλιάνος πήρε την κατοχή και γύρισε παράλληλα με τον Σεμπαστιάν Αφούσσι με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ανατροπή ήρθε λίγο αργότερα στο 62ο λεπτό. Ο Λιάτος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Αφούσσι πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι προς τα πίσω και ο επερχόμενος Μακρίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Η Αναγέννηση προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της αλλά δεν τα κατάφερε ούτε όταν έπαιξε με παίκτη παραπάνω, αποβλήθηκε ο Σπίντζος στο 87′ για τον Παναιγιάλειο.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας): Μπακόλας (46′ λ.τρ. Μαλιζόγλου), Μπαντής (79′ Μπόκος), Κωστάκης (58′ Τσελά), Μυσιούδης, Σχισμένος, Γούλας, Ντε Μόρα, Μανιώτης, Σκανδάλης (58′ Παπανικολάου), Αναστασιάδης, Μπότσαρης (58′ Παπακίτσος).

Παναιγιάλειος (Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου (86′ Μπούζντρα), Αφούσσι Σ., Σπίντζος, Αφούσσι Α., Ψωμαράς (67′ Ραπτόπουλος), Μακρίδης, Βλαχόπουλος (86′ Πλατυκώστας), Λιάτος, Βαλλιάνος (60′ λ.τρ. Κρεμίτσας – 86′ Ροδόπουλος).