Μάζευε κι ας είναι και ισοπαλίες

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Διαγόρας Βραχνείκων, ο οποίος έμεινε τελικά στο 1-1 με τον Εθνικό Σκουλικάδου στο Μαχαιράδο για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι παίκτες του Στάθη Καραμαλίκη είχαν δοκάρι στο 5′ με τον Δαδάκο και μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις κέρδισαν πέναλτι στο 44′ με τον Μεταξά και ο Νικολακόπουλος από τα 11 βήματα έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας μπήκε πολύ δυνατά και στο 47′ με κεφαλιά του Καπετανάκη ισοφάρισε σε 1-1, ενώ είχε κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί στο 52′ και στο 57′ αλλά ήταν άστοχος. Μάλιστα οι Αχαιοί απείλησαν και πάλι με κεφαλιά του Σκούρτα που απέκρουσε ο Χασιλάρι στο 75′, ενώ ξανά από πλεονεκτική θέση ο Σκεπετάρης που είχε μπει ως αλλαγή αστόχησε και πάλι με κεφαλιά.

Ο Χασιλάρι στο 81′ απέκρουσε και ένα επικίνδυνο μακρινό σουτ του Καλλιτσουνάκη, ενώ από την πλευρά του το Σκουλικάδο που έπαιξε παθητικό ρόλο στο β’ μέρος παραλίγο να κάνει το 2-1 από αμυντικό λάθος, αλλά ο Κάρδαρης δεν συγκράτησε τη μπάλα.

Με παράπονα και από τις δυο ομάδες η διαιτησία του Τσάκαλη Β. (Ηλείας) που είχε βοηθούς τους Μπάκα Ι. (Αιτωλοακαρνανίας) και Καραμέρο Γ. (Ηλείας).

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Καραμαλίκης Στ.): Χαξιλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Μπλάτζιος, Τσουκαλάς (62′ Αγαλιώτης), Τραγούδας, Δαδάκος (71′ Μαρούδας), Κάρδαρης, Μεταξάς (78′ Κακολύρης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Ζήκος Ανδρ.):Μικές Μ., Σαρρής, Δημόπουλος Στ. (70′ Σκεπετάρης), Καπετανάκης Γ., Καλλιτσουνάκης Π., Βλασόπουλος Θ (90′ Αγκαράϊ), Τριανταφυλλόπουλος Γ. (46′ Αποστολόπουλος), Γεωργαντόπουλος Φ, Βλασόπουλος Ν., Αλεξανδρής Δ. (80′ Σκούρτας), Σταυρόπουλος Ι.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Μπινιώρης-imerazante.gr