Μεγάλη νίκη στο τέλος για τον Αστέρα Τέμενης

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Αστέρας Τέμενης (φωτ. Αρχείου) που επικράτησε εντός έδρας του Πανιώνιου Αχιλλέα Αγυιάς με σκορ 1-0.

Στο 81′ ο Δημητρίου για τους φιλοξενούμενους αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή (2η κίτρινη) και μοιραία αποβλήθηκε.

Στην συνέχεια και όπως ήταν λογικό ο Αστέρας Τέμενης πίεσε και κατάφερε στο 89′ να σημειώσει το πολυπόθητο τέρμα με σκόρερ τον Σταύρο Χριστοδουλόπουλο μετά από κάθετη πάσα του αρχηγού της ομάδας Κωνσταντίνου Δαλιάνη.

Να αναφέρουμε πως και ο Πανιώνιος στο 96′ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Πλούμη σταμάτησε στο δοκάρι. Μελανό σημείο της αναμέτρησης είναι ο τραυματισμός του Κώστα Μαραγκού ο οποίος αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο της Τέμενης.

Συνθέσεις :

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Α. Μπάλας): Σταμόπουλος, Ντοντάϊ, Ρότσκας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Δαλιάνης, Γκιόκα, Σταθόπουλος (52’Χαρδαλούπας), Αγγελόπουλος, Μητρόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΓΥΙΑΣ (Θ.Νταγιούκλας): Βούλγαρης, Δημητρίου, Χρηστάτος, Γιαχαλής, Κάππας (72’Παπαχρονόπουλος), Μαντζουράκης, Πλούμης, Παναγιωτακόπουλος, Μάγκος (72’Αποστολόπουλος), Ορφανίδης, Μαραγκός (33’λ.τ.Γιάνναρος).