Μεγάλο διπλό κορυφής για τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις (photos)

Γήπεδο Παραλίας: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Φωκάς Αλέξανδρος (Βασιλόπουλος Γεώργιος, Παυλόπουλος Γεώργιος)

Σκόρερ: 90+4′ Νικολακόπουλος

Αποβολή : 31′ Τσιούπρος (Δόξα Παραλίας)

Μεγάλο “διπλό” για τον Ατρόμητο Πατρών, καθώς επικράτησε της Δόξας Παραλίας με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α’ κατηγορίας. Ένα ματς το οποίο δεν είχε και τις πολλές φάσεις, ωστόσο κάποιες κλασικές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε κάπως χαλαρά και στο 23′ είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν έκανε το γύρισμα ο Μαντάς από τα δεξιά, ο Γκότσης έκανε το σουτ αλλά ο Τρίγκας μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 31′ είχαμε αποβολή για τους γηπεδούχους, καθώς ο παίκτης της Δόξας Τσιούπρος τράβηξε από πίσω τον Αποστολόπουλο ο οποίος έβγαινε μόνος του μπροστά και ο διαιτητής Φωκάς έδειξε κατευθείαν την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του από νωρίς με παίκτη λιγότερο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά, καθώς ο Ατρόμητος έχασε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν υποδέχθηκε την μπάλα ο Κωστής, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Κεφαλάς μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία, όταν εκτελέστηκε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Γκότσης έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Τρίγκας έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Όσο περνούσε η ώρα ο Ατρόμητος ανέβαζε ρυθμούς και στο 75′ ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, αλλά ο Γκάτσης με πλασέ από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα χέρια του Κεφαλά.

Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Σάκη Πεφάνη είχε και δοκάρι, όταν ο Κωστής έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τσάτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κεφαλά.

Και στο 90+4′ ο Ατρόμητος από στατική φάση άνοιξε το σκορ, όταν ο Αγγελόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Νικολακόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι άνθρωποι της Δόξας όπως υποστηρίζουν, φωνάζουν για οφσάιντ του Γκάτση στο γκολ του Νικολακόπουλου και ότι εμπόδιζε τη φάση ωστόσο ο βοηθός κράτησε το σημαιάκι κάτω.

Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα Παραλίας φιλοξενείται στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα, ενώ ο Ατρόμητος επίσης φιλοξενείται από την Δόξα Νιφορεΐκων στο τοπικό γήπεδο στα Νιφορέικα.

Το φίλμ του αγώνα :

10′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Αγγελόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Γκάτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.
23′ Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Μαντάς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γκότσης υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Τρίγκας έκανε την απόκρουση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
25′ Έπειτα από την ενέργεια του Αγγελόπουλου από τα αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί, αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν δυνατό και μπλόκαρε ο Κεφαλάς.
31′ Αποβολή για την Δόξα Παραλίας, όταν ο Αποστολόπουλος έβγαινε στην αντεπίθεση, ο Τσιούπρος τράβηξε τον παίκτη του Ατρομήτου από πίσω και ο διαιτητής Φωκάς έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα και αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Οι άνθρωποι της Δόξα όπως υποστηρίζουν, λένε πως δεν υπήρχε κόκκινη στον Τσιούπρο γιατί δεν ήταν ο τελευταίος παίκτης στην άμυνα.
42′ Έπειτα από την απομάκρυνση των αμυντικών του Ατρομήτου, ο Σόλας έκανε ένα μακρυνό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
51′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Κωστής υποδέχθηκε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Κεφαλάς μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
52′ Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Ανδρεόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Γκότσης έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Τρίγκας έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
66′ Καλή ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Παλούμπης υποδέχθηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, την έφερε στο αριστερό, έκανε το σουτ αλλά ο Τρίγκας μπλόκαρε την μπάλα.
75′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Γκάτσης από τη μικρή περιοχή έκανε το πλασέ αλλά την έστειλε στα χέρια του Κεφαλά.
76′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Κωστής έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τσάτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κεφαλά.
90+4 Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Αγγελόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Νικολακόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Συνθέσεις

Δόξα Παραλίας (Μιχάλης Σιδέρης): Κεφαλάς, Τσαούσης, Πυρρής, Δημακόπουλος, Σόλας (72′ Αγγελούσης), Παλούμπης, Ανδρεόπουλος, Τσιούπρος, Γκότσης (72′ Δημητρακόπουλος), Μαντάς, Τσιβγενίδης (89′ Φωτάκιας)
Ατρόμητος Πατρών (Σάκης Πεφάνης): Τρίγκας, Παπανικολόπουλος, Πανταζόπουλος (30′ Παλούμης α.α.), Παπασπυρόπουλος, Νικολακόπουλος, Λαζανάς, Αγγελόπουλος, Αποστολόπουλος (63′ Σμυρλής), Τσάτος (79′ Μπακόπουλος), Γκάτσης, Κωστής

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση