Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Παμπελοποννησιακό

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα, Τετάρτη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο μεταξύ της εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και των παλαιμάχων της Πάτρας. Το παιχνίδι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό για την ενίσχυση του συλλόγου πίστη παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις. Η Εθνική θα κατέβει στην Πάτρα με όλα τα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στον αγώνα θα καλεστούν οι αρχές της πόλης καθώς και η στρατιωτική ηγεσία. Οι Πατρινοί θα κατεβάσουν δύο ομάδες ανά 15ετία στην αρχή Θα παίξουν οι παλαίμαχοι από 45 έως 60 ετών και μετά θα παίξουν οι παλαίμαχοι Από 30 έως 45 ετών.

Το παιχνίδι αναμένεται πολύ ενδιαφέρον. Η αποστολή της εθνικής θα φτάσει στην Πάτρα κατά τις 11:πμ. Θα γίνει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Αχαΐα Κλάους και μετά θα αναχωρήσουν ώστε να φτάσουν στις 2 μετά μεσημβρίας στον Παμπελοποννησιακό Στάδιο όπου θα αρχίσει το παιχνίδι γύρω στις 3:00 μμ Προηγουμένως θα γίνουν βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες εκατέρωθεν. Ο σύλλογος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Πάτρας θα απονείμει πλακέτα στον Υπουργό ΥΕΘΑ Κύριον Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και στον διευθυντή αθλητισμού ΥΕΘΑ τέως διαιτητή FIFA Κύριον Σταύρο Μάνταλο.

Ο σύλλογος Πίστη με εκπρόσωπο το διεθνή διαιτητή FIFA Κύριον Βαγγέλη Γιαννακουδάκη θα απονείμει τιμητικές διακρίσεις στον σύλλογο της Πάτρας και στην ομάδα ποδοσφαίρου ΥΕΘΑ. Μετά το παιχνίδι η ομάδα των Ενόπλων θα ξεναγηθεί στην αίθουσα Μουσείου και τροπαίων του συλλόγου της Πάτρας και εκεί θα υπάρχει διάλειμμα για τσάι, αναψυκτικά και γλυκά.

Από το παραδοσιακό παντοπωλείο Τάκης Στασινόπουλος από το ζαχαροπλαστείο Da Vinci Ταξιάρχης Κάππας,και θα υπάρχει προσφορά Τεντούρας και άλλων πολλών παραδοσιακών προϊόντων της ποτοποιίας CASTRO Χάχαλης. Τέλος ο σύλλογος παλαίμαχων θα παραθέσει δείπνο στην αποστολή της εθνικής Ενόπλων στην ταβέρνα Αηδόνια στον Γλαύκο.