Μεταγραφικός “πυρετός” στην Αχαϊκή

Φωτογραφία αρχείου

Η Αχαϊκή ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα, ωστόσο η πορεία της ομάδας έδωσε την ώθηση στην διοίκηση για κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν.

Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ. Οι τραυματισμοί και οι ατυχίες στέρησαν στο σύλλογο την περίπτωση να κυνηγήσει κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα, γι αυτό και το τέλος της σεζόν αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα.

Πάντως στην Αχαγιά, γεμίζουν μπαταρίες για να φτιάξουν την επόμενη ημέρα του σωματείου, που σίγουρα θα είναι για κάτι καλύτερο μιας και έδειξε ότι η διοίκηση έχει φιλοδοξίες για το σύνολο αυτό.

Οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του παίκτη Νίκου Σουρανή από τη Δόξα Νιφορεΐκων, ενώ επαφή έχει γίνει με τον Καζαντζή που θα αποχωρήσει από τον Πανμοβριακό.

Αποφασισμένη να κάνει τον Γιάννη Σπανό τον επόμενο πρώτο σκόρερ της είναι η ομάδα της Αχαγιά, η οποία δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον αποκτήσει, παρότι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του Άρης Πατρών (ανανέωση), Θύελλα Πατρών, Κεραυνός, Διαγόρας, Ατρόμητος Πατρών.

Η οικογένεια της Αχαϊκής ανακοίνωσε επίσης την έναρξη της συνεργασίας της με τους προπονητές, Παύλο Μητρόπουλο ο οποίος θα είναι ο κύριος συνεργάτης του κ. Λουμπαρδέα. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Σακελλαρόπουλος Δημήτρης και προπονητής φυσικής κατάστασης ο Ραμαντάνης Παναγιώτης πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

🟡Παρακάτω ανακοινώνονται τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας:
🟡19-8-2023
Αχαϊκή -Κεραυνός Αγίου Βασιλείου
🟡26-8-2023
Αχαϊκή -Ατρόμητος Πατρών
🟡30-8-2023
Δόξα Παραλίας -Αχαϊκή
🟡2-9-2023
Ατρόμητος Λάππα -Αχαϊκή
🟡9-9-2023
Άρης Πατρών -Αχαϊκή