Με ήττα έκλεισε την χρονιά η Παναχαϊκή

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για την Παναχαϊκή, αφού ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Β’ με 4-2.

Μόλις στο 4’ λεπτό ο Σαπουνζτής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με όμορφο σούτ που βρήκε και το δοκάρι του Κολοβούρη, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μπά πλάσαρε για το 2-0, μετά την πάσα του Σαπουντζή.

Οι «κοκκινόμαυροι» απάντησαν στο 11’ λεπτό με τον Ζυγκερίδη να σουτάρει άουτ, ενώ στο 13’ λεπτό ο Κολοβούρης εξουδετέρωσε το σουτ του Καράκουτη.

Τελικά η Παναχαϊκή κατάφερε να μειώσει στο 22’ λεπτό με κεφαλιά του Λαρέα και μετά από κόρνερ του Χαντί.

Στο 29’ λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα, όταν ο Μαρίνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κολοβούρη.

Στο 37’ λεπτό το σουτ του Καράκουτη μπλόκαρε ο Κολοβούρης, ενώ με την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 48’ λεπτό, το καλό σουτ του Λιοφάγου μπλόκαρε ο Στουρνάρας.

Ένα λεπτό μετά οι «κοκκινόμαυροι» είχαν νέα καλή στιγμή με τον Παπαχρονόπουλο να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση να σκοράρει και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Η Παναχαϊκή κατάφερε τελικά να μειώσει το σκορ στο 57’ λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Μπουρλάκη.

Στο 59’ λεπτό το σουτ του Κωστή για τους «ερυθρόλευκους» πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σαπουντζή στο 64’ λεπτό.

Δύο λεπτά μετά ο Ολυμπιακός Β’ είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Μπα που βρήκε το δοκάρι του Κολοβούρη, για να φτάσουμε στο 79’ λεπτό όπου ο Πινακάς πέτυχε τέρμα για τους «ερυθρόλευκους», σημειώνοντας το 4-2 και γκρεμίζοντας τις βλέψεις της Παναχαϊκής για ενδεχόμενη ισοφάριση.

Στο 91’ λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Τσέλιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος (62′ Ιμπαγάσα), Κωστή (82′ Κεραμίδας), Σαπουντζής (75′ Πινακάς), Χρυσόπουλος, Σουρλής (62′ Τσέλιος), Καράκουτης (62′ Μαυρουδής).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Τάνταρος): Κολοβούρης, Τοπάλ (75′ Αντωνιάδης), Λιοφάγος, Λαρέα, Χαντί, Ζυγκερίδης (46′ Στεργίδης), Σίλβα, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος (75′ Ρουγκάλας), Στασινόπουλος (64′ λ.τ. Μυτίδης).