Με… γνωστή συνταγή ο Εθνικός Πατρών

Ο Εθνικός Πατρών μοιάζει πιο αποφασισμένος από ποτέ και το δείχνει στα φιλικά προετοιμασίας. Διατηρώντας τους Βύρωνα Καραβία – Θόδωρο Νικολακόπουλο στο τιμόνι τους και ασφαλώς την ίδια φιλοσοφία -έχοντας σημαντικές προσθαφαιρέσεις- ψάχνουν φέτος το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, θέλοντας να συνδυάσουν θέαμα και ουσία.

Πρώτο και κυριότερο… Συνεχίζει με το ίδιο πλάνο, έχοντας την ίδια τεχνική ηγεσία. Φάνηκε από την περυσινή πορεία ότι δεν του έλειψαν πολλά ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής, ο οποίος είναι φυσικά ο ίδιος και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει στον απαιτητικό Β΄ Όμιλο. Στο τελευταίο φιλικό ο Εθνικός Πατρών, ενθουσίασε, επικρατώντας με 2-0 του Διαγόρα Βραχνεΐκων που φαντάζει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο νεοαποκτηθέντας, Δημήτρης Παναγόπουλος.

Το ρόστερ του Εθνικού είναι αρκετά ποιοτικό και εφόσον οι επιλογές που έγιναν φέτος αποδειχθούν εύστοχες, όπως συνέβη σε πολύ καλό βαθμό τα τελευταία χρόνια λόγω της μεθοδικής δουλειάς σε όλα τα αρμόδια τμήματα, τότε υπάρχουν οι προοπτικές για να εκπληρωθούν τα όνειρα των ανθρώπων του συλλόγου.