Με επιτυχία η δράση αιμοδοσίας από τον Άτλαντα

Μια ακόμα κοινωνική δράση του Άτλαντα είχε επιτυχία και μιλάμε για την αιμοδοσία που έγινε τις προάλλες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Μάλιστα υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή από ανθρώπους του συλλόγου αλλά και γονείς αθλητών όπου συγκεντρώθηκαν 30 μονάδες αίματος, που θα δώσει ανάσα στα προβλήματα που υπάρχουν στη περιοχή.

H ανάρτηση από τον σύλλογο εθελοντών αναφέρει: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Αθλητικό Σωματείο Atlas sport Centet με 30 μονάδες αίματος κάνοντας νέο ρεκόρ στις 15/11!!

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες για την προσφορά τους στους πάσχοντες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αίματος!!

Αξιοσημείωτο είναι ότι από τους 30 Αιμοδότες οι 18 Αιμοδότησαν για πρώτη φορά!! Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε Θερμά τη διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου Άτλας για την άριστη συνεργασία μας στην προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην περιοχή μας καθώς και το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Πατρών ο Άγιος Ανδρέας!! Μπράβο σε όλους σας είστε υπέροχοι»!