Με νίκη πλησιάζει την κορυφή ο Παναιγιάλειος

Με παρακαταθήκη την κατάκτηση της πρώτης εκτός έδρας νίκης και κυρίως της αντίδρασης που έδειξαν στο παιχνίδι της Ελευσίνας, οι «μελανόλευκοι», καλούνται να κοιτάξουν τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους. Ακολουθεί άλλο ένα απαιτητικό παιχνίδι αυτή τη φορά στο γήπεδο της Αβύθου (29/10 – 14:00) κόντρα στον έτερο εκπρόσωπο της Ρόδου, την ΑΕΡ Αφάντου, για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Μία αγωνιστική υποχρέωση η οποία, σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα και τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, μπορεί να φαίνεται βατή όμως για κανένα λόγο δεν είναι και δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με αυτό τον τρόπο. Κι αυτό διότι η νησιώτικη ομάδα, που διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, προέρχεται από απρόσμενη εντός έδρας ήττα και θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και φαντάζει ανίκητος στην έδρα του.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Νίκος Μανούρας και οι ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου, με τα δεδομένα να παραμένουν ως είχαν. Έτσι, εκτός των γνωστών απουσιών Λιάτου και Χάμου που είναι τραυματίες, ο «μελανόλευκος» τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών και είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τον… πονοκέφαλο της επιλογής των «20» για το Κυριακάτικο παιχνίδι, από τους υπόλοιπους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Πάντως, άπαντες στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» δηλώνουν έτοιμοι για την κατάκτηση μίας ακόμη εντός έδρας νίκης, η οποία θα δώσει την αξία που αναλογεί στην εκτός έδρας νίκης τους την περασμένη Κυριακή και παράλληλα θα δώσει μία ακόμη χαρά στους φιλάθλους της Αιγιώτικης ομάδας που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο της Αβύθου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης, με βοηθούς τους Χρήστο Καραμπέτσο και Ηλία Μπουρίκα, όλοι τους από τον Σύνδεσμο Μεσσηνίας.

Πηγή : panaigialeiosfc.gr