Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο Παναιγιάλειος στην Βάρδα

Στην Βάρδα για να αντιμετωπίσει τον Παμβουπρασιακό, θα αγωνιστεί για την 23η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Παναιγιάλειος, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ρόδο με το βαρύ 0-3. Ένα αποτέλεσμα που έριξε την Αιγιώτικη ομάδα στην 4η θέση, εκεί που “γλυκοκοίταζε” ακόμα και την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Νίκος Μανούρας αντιμετωπίζει τις απουσίες του Χρήστου Κοντοχρήστου, ο οποίος περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έχει υποβληθεί και δεν προπονήθηκε, ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Μαυρόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση στην γάμπα και πιθανότατα θα υπολογστεί στα πλάνα του “μελανόλευκου” προπονητή.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00 στο γήπεδο της Βάρδας, ενώ διαιτητής θα είναι ο Κεφίλης με βοηθούς τους Κλεπετσάνη και Οικονόμου, όλοι τους από τον Σύνδεσμο Κορίνθου.

Σήμερα στις 13.00 ανοίγει η αγωνιστική με τον αγώνα στην Ρόδο ανάμεσα στην ΑΕΡ Αφάντου και την ΑΕ Μεσολογγίου, με το πρόγραμμα και τους διαιτητές αναλυτικά να έχει ως εξής :

Σάββατο 17/2

Γήπεδο Αφάντου, Ώρα 13.00, ΑΕΡ Αφάντου – ΑΕ Μεσολογγίου, Κελεκίδης (Αθηνών), Παπαηλίας (Αθηνών), Πρασσά (Αθηνών)

Κυριακή 18/2

Γήπεδο Κορίνθου, Ώρα 14.00, Κόρινθος – Ιάλυσος Ρόδου, Πετρόπουλος (Αχαϊας), Μ. Ανδριανός (Αχαϊας), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)

Γήπεδο Φιλιατρών, Ώρα 15.00, Εράνη Φιλιατρών – Αστέρας Βάρης, Κουρτέσης (Αρκαδίας), Τσούκας (Αρκαδίας), Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας)

Γήπεδο Ραφήνας, Ώρ 15.00, Θύελλα Ραφήνας – Μαρκό, Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Ιωαννίδης (Πειραιώς), Πετρίδης (Πειραιώς)

Γήπεδο Κόρφου, Ώρα 15.00, ΑΕ Μυκόνου – Ελλάς Σύρου, Ψαρίδης (Αθηνών), Βλατάκης (Αθηνών), Μαρκαντωνάτος (Αθηνών)

Γήπεδο Άργους, Ώρα 15.00, Παναργειακός – Βύζας Μεγάρων, Γουρέλης (Αθηνών), Σερεβέτας (Αθηνών), Καμπιώτης (Αθηνών)

Γήπεδο Ελευσίνας, Ώρα 15.00, Πανελευσινιακός – ΑΕ Ερμιονίδας, Κυριακίδης (Λασιθίου), Αλεξόπουλος (Ανατ. Αττίκης), Σταυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

Γήπεδο Βάρδας, Ώρα 15.00, ΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος, Κεφίλης (Κορίνθου), Κλεπετσάνης (Κορίνθου), Οικονόμου (Κορίνθου)

Γήπεδο Ρόδου, Ώρα 15.00, Ρόδος – ΑΟ Πυλίου Κώ, Τουλούμης (Εύβοιας), Βασιλείου (Βοιωτίας), Τσελεπίσης (Ανατ. Αττικής)