Με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα ο Παναιγιάλειος

Μετά το αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με δύο εκτός έδρας ήττες, ο Παναιγιάλειος καλείται στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του να… σπάσει το ρόδι, κόντρα στον Α.Ο. Πυλίου από την Κω. Συγκεκριμένα, την Κυριακή (1/10 – 13:00), η Μαύρη Θύελλα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής επιβάλλεται να κατακτήσει την «παρθενική» της νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να πανηγυρίσει το πρώτο της «τρίποντο». Μία νίκη η οποία, παράλληλα, θα σηματοδοτήσει κι ένα νέο ξεκίνημα για την Αιγιώτικη ομάδα. Παράλληλα, βέβαια, το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί και η αφετηρία μίας «διαβολοβδομάδας», αφού όλες οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής καλούνται σε διάστημα έξι ημερών να δώσουν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Κι αυτό διότι την Τετάρτη (4/10) έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη αγωνιστική που είχε αναβληθεί, ενώ η 5η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί -λόγω των εκλογών- το ερχόμενο Σάββατο (7/10).

Στο αγωνιστικό μέρος ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Νίκος Μανούρας, καλείται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα ώστε να μπορέσει η Αιγιώτικη ομάδα να αναδειχθεί νικήτρια κόντρα στην ομάδα της Κω. Ωστόσο και σε αυτό το παιχνίδι οι «μελανόλευκες» απουσίες είναι αρκετές. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Αρβανίτης, Τ. Παπαδόπουλος, Λιάτος, Χάμος και Πατρώνης. Από κει και πέρα η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με την 20αδα του παιχνιδιού να ανακοινώνεται λίγο πριν τη σέντρα, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 13:00.

Το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής θα διευθύνει ο Μιχαήλ Ζέστας του Συνδέσμου Πειραιώς με βοηθούς τους Γ. Σηπάκη από την Πέλλα και Αλεξ. Σηφάκη από τον Πειραιά.