Σπουδαίο διπλό για την Νίκη Προαστείου

Εξαιρετική εμφάνιση και σπουδαίο διπλό για την Νίκη Προαστείου που επικράτησε στο γήπεδο των προσφυγικών κόντρα στον Εθνικό με σκορ 1-3.

Αυτή η νίκη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για την ομάδα του κ.Πατρώνη και ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.

Από την άλλη πλευρά για την ομάδα του Εθνικού αυτή ήταν η πρώτη μετά από δύο συνεχόμενες νίκες και τώρα πρέπει να συσπειρωθεί καθώς ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς κόντρα σε Κεραυνό και ΑΠΣ Πάτραι.

Στα του παιχνιδιού τωρα η πρώτη καλή κλασσική ευκαιρία ήρθε στο 12′ με τον Σπανό σε θεση τετ α τετ αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Διαμαντόπουλου, εντός περιοχής θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Για να έρθουμε στο 21′ όπου με σουτ ο Αντωνόπουλος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ωραία εκτέλεση φάουλ του Χούσα για το 1-1.

Στο 38′ μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό για την ανατροπή,ο Σπανός εκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι αλλά τα πλασέ των Μακρή και Παναγόπουλου θα εξουδετερωθούν από τον αμυντικό της Νίκης πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48′ σέντρα του Νίκα από τα αριστερά σουτ του Παναγόπουλου θα αποκρούσει ο Θεοδωρόπουλος και στην επαναφορά ο Αναγνωστόπουλος με κεφαλιά θα νικηθεί εκ νέου από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Στο 69′ ο Φούντος με πολυ ωραίο σουτ εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93′ σέντρα του Μακρή κεφαλιά του Φ.Λαζανά από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα θα καταλήξει αουτ.

Για να έρθουμε στο 95′ και στην τελευταία φάση της αναμέτρησης όπου ο Αντωνόπουλος τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3 και για το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Συνθέσεις:

Εθνικός Πατρών (Νίκος Τσολόπουλος) : Καλλιακμάνης, Βγενόπουλος (36′ Σωτηρόπουλος), Τσίτσαρης (76′ Ανδρ.Λαζανάς), Φ.Λαζανάς, Νίκας, Χούσα, Παναγόπουλος, Ζησιμόπουλος, Σπανός, Αναγνωστόπουλος (59′ Χριστοδουλόπουλος), Μακρής.

Νίκη Προαστείου (Νίκος Πατρώνης) : Θεοδωρόπουλος, Σταματάκης, Χρυσανθακοπουλος (54′ Ζεκιάι), Τζώρτζης (46′ Μοσχόπουλος), Σοφιανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Ντζάνης (94′ Ασημάκης), Παπαδιονυσίου (66′ Αντωνακόπουλος), Καψής (46′ Φούντος).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς