Μια ήττα και μία νίκη για τις Μικτές της ΕΠΣ Αχαϊας

Μια ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Αχαϊας, στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα των Ενώσεων.

Με νίκη ξεκίνησε η Μικτή Κ-14

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Μικτή Κ-14, αφού επιβλήθηκε με 0-4 της αντίστοιχης της Φωκίδας.

Στο 13′ λεπτό ο Αγγελόπουλος άνοιξε το σκορ με δυαντό σούτ για το 0-1, για να έρθει ο Μπιρλής στο 21′ λεπτό με πλασέ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Διονύση Βαλσαμή. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 34′ λεπτό είχε δοκάρι.

Στο 38′ λεπτό η Πατρινή ομάδα είχε νέο δοκάρι με τον Αθανασόπουλο, με τον τελευταίο στο 43′ λεπτό να σημειώνει με εκπληκτικό σούτ το 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 55′ ο Λειβαδίτης.

ΕΠΣ Φωκίδας (Γ. Καρατζόγλης): Σεϊμενής, Γκιόνης, Κυπραίος, Αλεξανδρής, Α. Μπολώτας, Η. Μπολώτας, Λύτρας, Παπαλουκάς, Καρλιάυτης, Σπιρολλάρης, Μπούνος

ΕΠΣ Αχαΐας (Δ. Βαλσαμής): Σταυρόπουλος, Καραβίας, Κυριακόπουλος, Φλώρος, Φερτάκης, Κακαβάς, Αγγελόπουλος, Αθανασόπουλος, Μπιρλής, Λειβαδίτης, Λαλιώτης.

Αγωνίστηκαν και οι Δήμας, Λαμπρόπουλος, Τριαντόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Κυριτόπουλος

Ήττα για την Κ-16

Σε αντίθεση με την Κ-14, η αντίστοιχη της Κ-16 ξεκίνησε με ήττα το πρωτάθλημα.

Στο 63′ ο Μαντζαβράς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή έξι λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα της Φωκίδας.

Το μόνο που κατάφερε η Πατρινή ομάδα ήταν να μειώσει στο 83′ με τον Κορφιάτη.

ΕΠΣ Φωκίδας (Γ. Καρατζόγλης): Παπούλιας, Παλάντζας, Λαλάς, Τριάντης, Παπαθανάσης, Τσιάλης, Κουφάλης, Μαντζαβράς, Βασιλειάδης, Βαρβιτσιώτης, Καΐλας

ΕΠΣ Αχαΐας (Δ. Βαλσαμής): Ισόγλου, Σταματάκης (80’ Σ. Σταματάκης), Πέλο (72’ Κορφιάτης), Κορμπάκης, Φερτάκης (64’ Μπαλάσκας), Θεοδωρόπουλος, Σπαλιάρας, Μπούρδος (64’ Μαυρούλιας), Γκολφίνος, Καραβασίλης, Ασπρούλιας (46’ Γιάνναρος)