Μια ξεχωριστή Τρίτη για την ακαδημία του Άτλαντα

Μια ξεχωριστή Τρίτη ήταν αυτή που μας πέρασε για την ακαδημία του Άτλαντα Πατρών, η οποία επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ και έδωσε φιλικούς αγώνες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άτλαντα αναφέρει :

Στα πλαίσια των φιλικών αγώνων δικτύου που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τις ημέρες των εορτών, είχαμε την τιμή ν’ανοιξουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με φιλικούς αγώνες στις κατηγορίες των Κ10, Κ12 και Κ14.

Αναχωρήσαμε το πρωί της Τρίτης 19/12 με πρώτη στάση το γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου μας περίμεναν ο κ. Κυριακιδης Ηλίας Διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο κ.Ορφανιδης Στέλιος υπεύθυνος ανάπτυξης Κ10-Κ14 και προπονητης της Κ10 / Κ11 και ο κ. Χατζημιχάλης Λεωνίδας υπεύθυνος διοίκησης και οργάνωσης του δικτύου.

Μας σύστησαν με τον Ατσάλινο Αετό που στολίζει την «ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ» και κάτω από τα φτερά του βγάλαμε πολλές φωτογραφίες ξεκινώντας για τον περίπατο στο μαγικό πλακόστρωτο της προσφυγικης ιστορίας, περιμετρικά του γηπέδου.

Ταξιδέψαμε σε άλλες εποχές περνώντας από όλες τις Ελληνικές πόλεις της Μ. Ασίας. Σε κάθε γωνία υπάρχουν φωτογραφίες μνήμης που προσδίδουν μια υγρασία στον διαβάτη του προσφυγικού μονοπατιού, καταλήγοντας στο μουσείο, την τροπαιοθήκη και τελικά στο σήμερα…
Εκεί μας υποδέχθηκε η κα.Σουμέλα Φωτιάδου, γενική διευθύντρια της ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ.

Μας έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του παλαιού γηπέδου αλλα και μία παρουσίαση για τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει το νέο στολίδι. Ολοκληρώνοντας μας χαρισε ένα τεράστιο δώρο, δίνοντας μας την άδεια να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να φωτογραφηθούμε στον αγωνιστικό χώρο, τηρώντας παντα τις επιτρεπόμενες αποστάσεις.

Αφού φωνάξαμε όλοι μαζί ΑΤΛΑΣ και ΑΕΚ και η ιαχή μας ταξίδεψε παντού μέσα στην Αγιά Σοφιά, ευχαριστήσαμε την κα Φωτιάδου και μεταφερθήκαμε στο εστιατόριο για να γευματίσουμε και να απολαύσουμε την υπέροχη πανοραμική θέα.

Χαιρετίσαμε τον ΑΕΤΟ και η επόμενη στάση μας ήταν στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα.

Δώσαμε τρία υπέροχα παιχνίδια από τα οποία αποκομίσαμε μοναδικές εμπειρίες, ζώντας για μερικές ώρες το όνειρο να βρισκόμαστε στον ίδιο προπονητικό χώρο με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και να νιώθουμε αθλητές και γονείς, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Σε αυτό συνέβαλαν όλες οι δυνάμεις του οργανισμού που λέγεται ΑΕΚ. ΠΑΕ , ΑΚΑΔΗΜΙΑ και ΔΙΚΤΥΟ, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι είμαστε μία οικογένεια !!!

Μετά το τέλος των παιχνιδιών επιβιβαστήκαμε στα λεωφορεία για την επιστροφή γεμάτοι από όμορφες εικόνες ποδοσφαιρικές, ιστορικές και ανθρώπινες!!!