Τι έγινε αναλυτικά στο φιλικό της Παναχαϊκής στα Προσφυγικά

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Οικονόμου (Ζουλης, Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος)

Σκόρερ: 68′ Παρασκευόπουλος

Φιλική νίκη για τον Άρη Πατρών απέναντι στην Παναχαϊκή, με σκορ 1-0.

Ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω σε όλο το γήπεδο, ωστόσο πολλές ευκαιρίες δεν είδαμε.
Το μοναδικό γκολ μπήκε στο 68′ με τον Παρασκευόπουλος, ο οποίος όταν υποδέχθηκε την μπάλα απ’ την πάσα του Γεωργόπουλου εξαπολυσε ένα σουτ και την έστειλε στο δοκάρι και στα δίχτυα του Λ. Μικέ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-0.

Το φίλμ του αγώνα

16′ Ευκαιρία για την Παναχαϊκή, όταν ο Ζούκα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ζέκοφ υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασοβίτης έκανε την απόκρουση.

26′ Έπειτα από το λάθος της Παναχαϊκής, ο Μητρόπουλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μικές μπλόκαρε την μπάλα.

44′ Μετά από ωραία ενέργεια του Ζέκοφ από τα δεξιά, συγκλινε προς στα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

68′ Γκοοολ απίθανο γκολ για τον Άρη, όταν ο Γεωργόπουλος έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Παρασκευόπουλο, αυτός υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ με το μίτο και την έστειλε στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0.

73′ Μακρυνό σουτ του Κουραχάνη έξω από την περιοχή, ο Αναστασοβίτης μπλόκαρε την μπάλα.

90′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασούρα από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αναστασοβίτη άουτ.

Άρης Πατρών (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Αναστασοβίτης Πανάρετος (72′ Μακρής) Παρασκευόπουλος (72′ Λάτσης) Σταθόπουλος Τριανταφυλλόπουλος Φούφουλας (45′ Γεωργόπουλος) Μπούμπαλης Μαντάς Σταυρόπουλος (66′ Καταρτζόπουλος) Σπανός (66′ Γιάννης) Μητρόπουλος (80′ Κορφιάτης)

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης): Λ. Μικές, Ανδριακόπουλος (73′ Μασούρας), Κατσαΐτης, Μ. Μικές, Ζούκα, Πετράτος, Παραστατίδης, Γαλαριώτης (45′ Κουραχάνης) , Παπαηλιού (45′ Διαμαντόπουλος), Ζέκοφ, Αθανασόπουλος (45′ Ντούνης).